Sa one strane Olimpa...

27_08_2010
Sa one strane Olimpa...

Još jedan veseli četvrtak za Hajdukove navijače je iza nas. Ukupnoj pobjedi se ne gleda u zube, zaključili su to i navijači koji su u euforiji dočekali igrače u zračnoj luci. <strong>Kuglice</strong> su su nam dale priliku da uživo osjetimo užarene grčke tribine&#160; i, srećom, početak ruske zime...

Još jedan veseli četvrtak za Hajdukove navijače je iza nas. Ukupnoj pobjedi se ne gleda u zube, zaključili su to i navijači koji su u euforiji dočekali igrače u zračnoj luci. Više nitko ne mari ni za one neljudske napore da se vizualizira utakmica.

Euforični doček Hajduka uz nekoliko tisuća ljudi (foto:D.Bonačić)

Konačno ćemo ponovno europske momčadi gledati u dugim rukavima! Možda bi atraktivnija bila skupina A sa Manchester Cityem i Juventusom? Ili skupina K sa opjevanim Liverpoolom, zatim ponovno u Bukurešt na stadion Steaue i doživjeti južnjački Napulj?

Kuglice su nas poštedjele engleskih klubova, ali su nam dale priliku da uživo osjetimo užarene grčke tribine na gostovanju kod AEKa i, srećom, početak ruske zime na gostovanju kod Zenita. Najzapadnije što će, u ovoj fazi natjecanja, Hajduk i navijači putovati je - Anderlecht.

16. rujna: AEK – Hajduk
30. rujna: Hajduk – Anderlecht
21. listopada: Zenit – Hajduk
04. studenoga: Hajduk – Zenit
01. prosinca: Hajduk – AEK
16. prosinca: Anderlecht - Hajduk