Spaladium: Gibonni pa Oliver

26_08_2010
Spaladium: Gibonni pa Oliver

Dolaskom jeseni ponovno će zaživjeti zatvoreni prostori pa će i Spaladium arena u <strong>listopadu</strong> ugosti čak dvije južnoslavenske, ako već ne svjetske, zvijezde – početkom listopada dvoranu će napuniti Gibonni, a krajem listopada Oliver. Gibo ulaznice prodaje na tri rate :)

Dolaskom jeseni ponovno će zaživjeti zatvoreni prostori pa će i Spaladium arena u listopadu ugosti čak dvije južnoslavenske, ako već ne svjetske, zvijezde – početkom listopada (07.10.) dvoranu će napuniti Gibonni, a krajem listopada (24.10.) Oliver.

Listopad u Spaladiumu: Gibonni pa Oliver (foto: Frenk)

Gibonni koncertom u Splitu do vrhunca i kraja dovodi Toleranca tour pa je neupitno da će produkcijski i tehnički koncert biti odrađen do savršenstva. Oliver u Split dolazi tri dana nakon nastupa u zagrebačkoj Areni, a ova dva koncerta bit će i prilika za zamjenu neiskorištenih kupljenih ulaznica za Oliverov nastup u dvorani Royal Albert Hall.

Osim na prodajnim mjestima Eventima, ulaznice možete kupiti i u sustavu eventim.hr. Za Gibonnijev koncert, kao posebna pogodnost, omogućena je kupovina ulaznica – na tri rate.