U kinu klinci, psi, roditelji...

25_08_2010
U kinu klinci, psi, roditelji...

Broadway nam nudi još četiri nova filma, dva za klince i dva za neklince, odnosno&#160; jednu animiranu obiteljsku fantaziju te tri komedije - 3D, akcijsku i romantičnu :) Kao i do sada, <strong>pošaljite</strong> mail i možda u subotu ili nedjelju s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova...

Broadway nam nudi još četiri nova filma, dva za klince i dva za neklince - sinkronizirana animirana obiteljska fantazija Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje, 3D nastavka komedije O mačkama i psima 2: Osveta Kitty Galore, akcijska komedija A-Team i romantična komedija Charlie St. Cloud.

Ljubitelji animiranih komedija mogu od ovog tjedna pogledati film Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje. Pod redateljskom palicom Bradleya Raymonda, ispričana je priča o Zvončici koja je upoznala Lilly, djevojčicu koja je vjerovala u vile i moć vilinske prašine. Međutim, tijekom vilinskog ljetnog posjeta cvjetnim livadama Engleske, po prvi put su se susrela dva različita svijeta, vilinski i ljudski.

Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje

Stigao je drugi nastavak O mačkama i psima u 3D izdanju. Kitty Galore, bivša agentica špijunske organizacije MIJAU, pobjegla je i skovala đavolji plan u kojem će pokušati pripitomiti cijelo čovječanstvo. Po prvi put u povijesti, mačke i psi će se udružiti kako bi spasili ne samo sebe, već i svoje vlasnike. Glasove, ovim simpatičnim stvorenjima, daju Neil Patrick Harris, Nick Nolte, Christina Applegate, Bette Middler, Sean Hayes i još mnogi drugi.

Drugi nastavak O mačkama i psima u 3D izdanju

Redatelj uspješnog filma Smokin’ Aces, Joe Carnahan, na filmsko platno izbacio je još jedan uzbudljivi akcijski fenomen. A-Team, koji uključuje oskarovca Liam Neesona, Jesicu Biel i Bradley Coopera, prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha (L. Neeson) i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili. Tada odlučuju iskoristiti svoje jedinstvene sposobnosti kako bi skinuli ljagu sa svog imena i pronašli prave počinitelje. Iako uvod podsjeća na Luzere, film koji se još uvijek vrti u kinima, zapravo je film snimljen prema televizijskoj seriji iz 1983. godine The A-Team, pod produkcijom Stephena J. Cannella i Franka Lupe.

Uzbudljivi akcijski fenomen: A-Team

Bazirano na hvaljenom romanu, Charlie St. Cloud je romantična drama u kojoj teen zvijezda Zac Efron (Ponovno 17, High School Musical, Lak za kosu) predstavlja mladića koji je preživio nesreću i natjerala ga da vidi svijet na njegov jedinstven način. Nakon gubitka mlađeg brata, zbog grižnje savjesti uzima posao čuvara groblja i na poseban način se povezuje sa svojim bratom. U ovoj emocionalnoj nabijenoj priči, započinje romantično putovanje u kojoj se suočava s mračnom realnošću njegove prošlosti dok otkriva transformativnu moć ljubavi. Nakon što djevojka uđe u Charlijev život, mora birati između obećanja koje je postavio Samu i cure koju je upoznao.

Charlie St. Cloud - romantična drama

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda u subotu ili nedjelju s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova.


Jedan dobitnik i tri dobitnice su:

Ivan Kuštra (Zvončica i veličanstveno...)
Josipa Zrno (O mačkama i psima 2)
Ivana Jukić Štrbac (A-Team)
Lana Pehar (Charlie St. Cloud)
napisala: T. Radić