Ima se za natječaje, ne i za časopis

20_08_2010
Ima se za natječaje, ne i za časopis

Kriza je uzrokovala smanjenje priljeva sredstava u proračun Nacionalne <strong>zaklade</strong> za razvoj civilnoga društva, no usprkos tome raspisani su novi natječaji za odobravanje financijskih potpora. Ipak, s ciljem štednje privremeno se prekida izdavanje časopisa Civilno društvo.

Gospodarska kriza uzrokovala je smanjenje priljeva sredstava u proračun Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, no usprkos tome raspisani su novi natječaji za odobravanje financijskih potpora.

Raspisan je natječaj za projekte demokratizacije i razvoja civilnoga društva, natječaj za dodjelu institucionalnih potpora te nagrada Škola – prijatelj zajednice i Zajedno za bolje. Pozivi za iskaz interesa za inicijalnom suradnjom otvoreni su za prijavu projekata istraživanja razvoja civilnoga društva, neprofitnih medijskih projekata te projekata međunarodne razvojne pomoći. Podsjetimo da se ovaj portal već drugu godinu za redom provodi uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Ipak, s ciljem štednje privremeno se prekida izdavanje časopisa Civilno društvo. Riječ je o časopisu koji se od 2004. godine izdaje kao jedini stručni časopis o civilnome društvu u Hrvatskoj, a koji će od rujna izlaziti isključivo u digitalnom formatu.

zaklada.civilnodrustvo.hr