Posli fešte vikend

20_08_2010
Posli fešte vikend

Valjda ste se odmorili od nogometnog slavlja i spremno dočekujete vikend koji će završiti još jednom utakmicom na Poljudu. Nogometom i ljetom ispaćene novčanike raduju besplatna <strong>događanja</strong> kojima možete ispuniti noći. Uživajte u vikendu i ljetu uz splitski.kalendar!

Valjda ste se odmorili od nogometnog slavlja i spremno dočekujete vikend koji će završiti još jednom Hajdukovom utakmicom na Poljudu... Nogometom i ljetom ispaćene novčanike raduju besplatna događanja kojima možete ispuniti noći.

Bogati program Dana Dioklecijana ovog će vikenda gradsku jezgru vratiti u dane rimskog cara. Na Bačvicama je još jedan koncert u plićaku, opet u čast Dina Dvornika, ali ove godine s drugom organizacijskom ekipom i pod nazivom Funk on the Beach.

Na Bačama još jedan koncert Dinu u čast (foto:M.Prgomet)

Ne sumnjamo da će gužva biti i u Vanilli jer nastupa Tony Cetinski. Hemingway Bar Split predstavlja High On Heels, londonsku house atrakciju, a O'Hara u večeri pod nazivom Studiranje 54 miksa koktel glazbe 70ih i 80ih godina prošlog stoljeća.

U subotu će ljetnu noć na Ovčicama uzburkati poznati hitovi The Beatlesa u izvedbi benda Dear Prudence. Njemački DJ Soul Parlor će u O'Hari predstaviti svoje vizije soula i housea, a Caffe Versi prepusti će se hitovima s play liste koju vjerno sastavlja DJ Emilio.

Na supetarskim Danima urbane kulture svira i Rambo (foto:Zvina)

Vanka grada zabavu možete potražiti u Aurori uz Jolu ili u Supetru na Danima urbane glazbe gdje na besplatnim tulumima sviraju Loopjunkies, Banana zvuk, Rambo Amadeus...

Uživajte u vikendu i ljetu uz splitski.kalendar!

napisao: Pile