I Angelina je u kinu

18_08_2010
I Angelina je u kinu

Dok ljetne vrućine još uvijek traju, a obaveze su skoro iza ugla, provedite posljednje dane ljeta u dobrom društvu i - uz dobar film! Ovaj tjedan Broadway kina spremaju čak četiri nova <strong>filma</strong>, a vi kao i do sada, možda s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova...

Dok ljetne vrućine još uvijek traju, a obaveze su skoro iza ugla, provedite posljednje dane ljeta u dobrom društvu i - uz dobar film! Ovaj tjedan Broadway kina spremaju čak četiri nova filma - bilo da vam se gleda dobra akcijska komedija, avantura uz koju nećete moći skinuti oči s ekrana ili nešto ljubavno, u Broadway kinima naći ćete nešto za sebe.

Za sve one kojima je Angelina Jolie pojam ljepote i glume, došao je njihov sretan trenutak! Ovaj četvrtak počinje prikazivanje zadnjeg filma ove filmske heroine, a riječ je o akcijskom trileru Salt u kojemu Jolie tumači ulogu agentice C.I.A.-e koja pod lažnim optužbama za izdaju mora dokazati istinu i očistiti svoje ime pritom koristeći sve svoje sposobnosti i vještine koje je stekla godinama radeći za Agenciju. Angelina Jolie u kombinaciji s akcijom, tajnim agentima i pucanjem? To je nešto što se ne propušta.

Salt - Angelina Jolie, akcija, tajni agenti i pucnjava

Ako ste, s druge strane, ljubitelj animiranih serija i ekranizacija istih, onda je ovo vaš sretan tjedan! Od ovog četvrtka u kinima možete pogledati ekranizaciju vrlo popularne animirane serije Avatar (koja, začudo, nema nikakve veze s filmskim megahitom Avatarom), avanturistički film Posljednji Airbender. Film prati svijet u kojemu svaki narod kontrolira jedan element (zemlja, zrak, voda, vatra), a jedan je narod opasniji od drugih te prijeti svijetu ratom i razaranjem. Jedina nada koja postoji je posljednji airbender, osoba koja može kontrolirati sva četiri elementa. Tko je ta osoba i hoće li uspjeti spasiti svijet pogledajte od ovog četvrtka u kinima Broadway.

Posljednji Airbender - svaki narod kontrolira jedan element...

Sylvester Stallone. Mickey Rourke. Jason Statham. Jet Li. Arnold Schwarzenegger. Bruce Willis. A sad ih zamislite u istom filmu. Da, vjerovali ili ne, od 19. kolovoza u kinima možete pogledati film koji okuplja ova velika glumačka imena. Riječ je o filmu Plaćenici koji prati grupu mučenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njezina nemilosrdnog diktatora. Suočeni s prijetnjom uništenja, plaćenici moraju iskoristiti svoje sposobnosti i naći način da unatoč svemu-prežive. Ovaj akcijski triler će vas držati na rubu sjedala do posljednjih minuta filma, zato hitro u kino na najvruću akciju ljeta.

Plaćenici - akcijski triler koji okuplja velika i jaka glumačka imena

No, ne brinite, Broadway ima nešto i za one kojima pucnjava i tučnjava nije poželjan sadržaj za vruće ljetne dane. Naime, ovaj tjedan dolazi nastavak ljubavne komedije Tylera Perry Brak je Mrak. Svi parovi iz prvog filma se vraćaju na velike ekrane sa svojim ljubavnim problemima, a da i ne spominjemo da se jedan bivši muž vratio s namjerom da osvoji svoju preudanu ženu. Smijeha će biti, a možda i malo suza, no ovaj će film zasigurno zadovoljiti vašu potrebu za romansom i sretnim završetkom (nadajmo se!)

Nastavak ljubavne komedije Tylera Perry Brak je Mrak

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda u subotu ili nedjelju s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova.


Ovotjedni dobitnici su:

Josipa Sršen (Salt)
Krunoslav Lukić (Posljednji Airbender)
Ivana Parčina (Plaćenici)
Marijan Babić (Brak je Mrak)
napisala: A.P.