Od techna do romantike

13_08_2010
Od techna do romantike

Ljeto polako odmiče, prije početka rezimiranja dojmova možda je bolje pričekati da prođe još ovaj <strong>vikend</strong>. Dočekasmo i taj petak i to trinaesti, a na Rivi najveća diskoteka u galaksiji. Nedostaje li vam romantičnih ljetnih večeri mogli bi ove subote doći na svoje...

Ljeto polako odmiče, prije početka rezimiranja dojmova možda je bolje pričekati da prođe još ovaj vikend...

Dočekasmo i taj petak i to trinaesti, a na Rivi najveća diskoteka u galaksiji - uz to Carl Cox za dj pultom! Rivom će tako do četiri ujutro prašiti techno i house, a na Peristilu će duo Never more znatno ranije završiti prebirati po gitari i bubnjati na afričkom bubnju. Na drugom kraju grada, u Hemingwayu Miami Silicone Party predstavlja Jesse Pereza, a u Vanilli Popularni Milan nudi svoj način zabave. Popularan je postao i duet Rozga – Samardžić koji će nastupiti u primoštenskoj Aurori, a u podstranski M-caffe dolazi već godinama jednako popularna – Maja Šuput.


Kome Rozga nije dovoljna uz nju dobije i Samardžića :) (foto: Čuba)
Nedostaje li vam romantičnih ljetnih večeri mogli bi ove subote doći na svoje - ispred O'Hare Hari Rončević, na Ovčicama Kemal Monteno te na Peristilu Lite Motive uz vokal i gitaru. Svoju dozu energičnog plesa možete potražiti u Caffe Versi, uz ljetne hitove DJ Emilia, ili u Aurori uz ekipu Gramophonedzie. Dok Hajduk protiv Intera možete uživo gledati na televiziji, Split i Slaven Belupo možete gledati uživo u Parku mladeži.

Kocka u nedjelju otvara svoja vrata (foto: H.Podrug)

Iz nastavka tjedna izdvojimo da Kocka u nedjelju otvara svoja vrata pa će The Argies i Socijalna služba u ovo doba ljetnih vrućina oživiti podrum Doma mladih. Vrijeme je i da razmislimo o životu nakon ljeta pa u utorak u Info zoni ne propustite tribinu A di su tu mladi? na kojoj će sudjelovati predstavnici Grada Splita i udruga te će se prvi put nakon četiri godine javno progovoriti o potrebama mladih i spremnosti Grada na njihovo zadovoljavanje.

Ne zaboravite pogledati splitski.kalendar!


napisao: Pile