Bijeg od vrućine u kino

11_08_2010
Bijeg od vrućine u kino

Pobjegnite od gradskih vrućina u Broadway kina i pogledajte što su vam pripremili ovaj tjedan. Na repertoaru su se našli plesni Step Up 3D, komedija Starci i obiteljski film Marmaduke. Kao i do sada, <strong>pošaljite</strong> mail i možda s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova ;)

Pobjegnite od gradskih vrućina u Broadway kina i pogledajte što su vam pripremili ovaj tjedan. Na repertoaru su se našli plesni Step Up 3D, komedija Starci i obiteljski film Marmaduke.

Tek što je iz kina izašao film StreetDance 3D, koji je mnogim ljubiteljima plesa ostao u dobrom sjećanju, na filmska platna je došao Step Up. Ovog puta zaplešite i vi sa njima jer je treći nastavak u 3D izdanju. Kao i do sada, grupa newyorških plesača bori se do samog kraja kako bi pobijedili u hip hop natjecanju.

Step Up - grupa newyorških plesača bori se do samog kraja..

Svi ljubitelji Adama Sandlera od ovog tjedna mogu pogledati novu komediju Starci. Redatelj Dennis Dugan već je prije surađivao sa Sandlerom u filmovima Zohan je zakon, Chuck sada možete poljubiti Larrya i Tata od formata, stoga možete očekivati još jednu urnebesnu komediju. Lenny (A. Sandler) zajedno sa svojim prijateljima (Salma Hayek, Chris Rock David Spade, Rob Schneider) nakon smrti njihovog košarkaškog trenera se okupljaju povodom dana američke nezavisnosti. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za dobar smijeh.

Od ovog tjedna možete pogledati novu komediju Starci

Ukoliko vam se svidio film Šumska družina koji je do nedavno bio u kinima, zajedno s djecom pogledajte sinkronizirani obiteljski film Marmaduke. Inačica iz poznatog stripa koji je izlazio u 600 novina u preko 20 zemalja, ekranizirala je priču o psu Marmadukeu koji pomaže svojoj ljudskoj obitelji u velikoj selidbi sa Srednjeg Zapada u Californiju. Ali prilagođavanje novim četveronožnim prijateljima i potencijalnoj romansi, nije baš mačji kašalj za velikog psa poput njega.

Priča o psu Marmadukeu koji pomaže svojoj ljudskoj obitelji

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova.


Ovog vikenda po dvije ulaznice su raspoređene ovako:

Petra Leskovec (Step Up)
Marijana Babić (Starci)
Tina Elez (Marmaduke)
...kao i svi prethodni dobitnici, možete ih iskoristiti u subotu ili nedjelju.

napisala: T. Radić