Enter: Petak mukte, karte za piće

05_08_2010
Enter: Petak mukte, karte za piće

Početkom ožujka sramežljivo su odavali detalje, no evo ga pred nama, ovog petka i subote plaža Bačvice postaje plesna arena Enter <strong>festivala</strong>.&#160;Tijekom dva dana festivala očekuje se i do 20 tisuća partijanera.&#160;Cijene pića će biti ipak nešto povoljnije...

Početkom ožujka sramežljivo su odavali detalje, no evo ga pred nama, ovog petka i subote plaža Bačvice postaje plesna arena Enter festivala.

Dok vi pripremate kupaće kostime (ipak ljeto je, plesat će se i u moru), sklapaju se dvije pozornice, jedna za house DJ-e na plaži ispod Žbirca (iako je prvi plan bio da se nalazi u moru), a druga za hip-hop i r'n'b glazbenike na zapadnom betonskom platou.

Sve je spremno za dvodnevnu razludu u plićaku (foto:D.Kalajžić)

Posljednjih tjedana zasigurno niste mogli zaobići reklamu za Enter, no ukoliko vam nije poznato, line up čine ponajbolji svjetski house DJ-a. Steve Angello, Tom Novy, Kenny Dope, Alex Gaudino i Kurd Maverick su svakako najzvučnija imena. Domaće snage xSTatic pozornice brane Elemental, Dječaci, ST!llness i Diyala, uz support najboljih domaćih klupskih DJ-a.

Organizatori su zadovoljni pretprodajom ulaznica, pa se i bez turista i onih koji ih kupuju u posljednji trenutak, tijekom dva dana festivala očekuje i do 20 tisuća partijanera.

Piciginaši nek' ovaj vikend ostanu doma! (foto:S.Marinović)

Plaža Bačvice za kupače se zatvara u petak točno u podne, pa do nedjelje popodne zaboravite na picigin u plićaku. No taj luksuz u srcu sezone organizator će koncesionaru platit iznosom od 150 tisuća kuna, za koje se nadamo da će biti utrošeni kako bi Bače bile još ljepše. Susjedi pak mogu zaboraviti na spavanje jer house će se sa zvučnika čuti sve do četiri sata ujutro oba dana...

Cijene pića će biti ipak nešto povoljnije negoli je to slučaj na sličnim događanjima. Pivo i sokovi 15 kuna, žestice i šampanjac od 15-20 kuna, redbull 25, voda 10 kuna, a festivalski Absolut Enter Shooter ispijat će se za 20 kuna.

Posljednje informacije:

Jak vjetar je u noći sa četvrtka na petak srušio pozornicu na Bačvicama, no program ide po planu i nema odgode. Novina je da je sponzor otkupio velik paket ulaznica za prvu večer, pa je ulaz na festival u petak - besplatan.

Iz press službe Entera dobili smo informaciju kako će svi oni koji već imaju ulaznicu za prvi dan (ili dvodnevnu) moći je od idućeg tjedna zamijeniti za novac u uredu festivala, ili u njenoj vrijednosti dobiti bonove kojima se kupuje piće i hrana u petak i subotu na Bačvicama.


napisao: Cole