Tko će izlagati u Marmontovoj?

04_08_2010
Tko će izlagati u Marmontovoj?

Natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split u Marmontovoj otvoren je do 15. listopada ove godine nakon čega će se odlučiti tko će imati čast izlaganja u 2011. godini u kojoj <strong>Fotoklub</strong> obilježava 100. godišnjicu osnutka. Natječaj je otvoren za samostalne i skupne izložbe...

Natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split u Marmontovoj otvoren je do 15. listopada ove godine. Prispjele prijave i fotografije pregledat će i odabrati Umjetnički savjet Galerije Fotografije Fotokluba Split na čelu s fotografom Valentinom Bilićem Prcićem te će odlučiti tko će imati čast izlaganja u 2011. godini u kojoj Fotoklub obilježava 100. godišnjicu osnutka.

Tko će imati čast izlaganja u slavljeničkoj godini? (foto:M.Prgomet)

Prijava treba sadržavati: životopis umjetnika ili umjetnice, fotografije koje se želi izlagati snimljene na CD/DVD mediju (smanjene jpg formate), vizualne materijale (foto/video dokumentaciju ukoliko su fotografije već izlagane), kontakt (e-mail adresu, telefon i adresu stanovanja). Natječaj je otvoren za samostalne i skupne izložbe, a prednost pri odabiru projekata imat će afirmirani fotografi.

Prijedlozi se mogu osobno donijeti u Fotoklub Split, poslati poštom (s naznakom Natječaj za izlaganje) ili mailom na [email protected].

www.fotoklubsplit.hr