Čarolija luzera

04_08_2010
Čarolija luzera

Ovog tjedna u Broadway kina stigle su dvije premijere: akcijska komedija Čarobnjakov učenik i akcijski film Luzeri. Dok još traje, iskoristite popust na njihov asortiman kluba i popijte koktel dobrodošlice od 22 do ponoći, a sad klik na <strong>nagradnu</strong> igru!

Ovog tjedna u Broadway kina stigle su dvije premijere: akcijska komedija Čarobnjakov učenik i akcijski film Luzeri. Dok još traje, iskoristite popust na njihov asortiman kluba i popijte koktel dobrodošlice od 22 do ponoći.

Eksplozivna akcijska priča o izdaji i osveti, Luzeri, članovi elitnih specijalnih jedinica poslani su u Bolivijsku džunglu u pronađi i uništi misiju. Ali ekipa – Clay, Jensen, Rogue, Pooch i Cougar – uskoro saznaje da su postali meta smrtonosne akcije potaknute od moćnog neprijatelja, poznatijim kao Max. Koristeći činjenicu da će vjerojatno svi biti mrtvi, grupa ide dublje u opasnu akciju kako bi sprali ljagu s njihovog imena i izjednačili se s njihovim neprijateljem Maxom. Jeffrey Dean Morgan (zgodni Denny Duquette iz Uvoda u anatomiju), Chris Evans i Zoe Saldana (Avatar) nalaze se u ovom filmu čija se skripta djelomično temelji na stripu The Losers, kolektivno zvani Ante Up.

Luzeri - eksplozivna akcijska priča o izdaji i osveti

U Walt Disney studiju, producent Jerry Bruckheimer i redatelj Jon Turteltaub, kreatori franšize Nacionalno blago, predstavili su nam film Čarobnjakov učenik. Ovo je inovativna akcijska komedija o čarobnjaku i njegovom nesretnom pripravniku koji su uvučeni u središte antičkog sukoba između zla i dobra. Balthazar Blake (Nicholas Cage) je čarobnjak na Manhattanu u suvremeno doba koji pokušava obraniti grad od svog neprijatelja Maxima Horvatha (Alfred Molina). Balthazar to ne može učiniti sam pa za svog štićenika regrutira Davea Stutlera (Jay Baruchel), naizgled prosječnog mladića koji u sebi nosi skriveni čarobnjački potencijal.

Čarobnjakov učenik - akcijska komedija o čarobnjaku i pripravniku

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova.


Po dvije ulaznice ovaj vikend mogu iskoristiti...

Silvia Borić (Luzeri)
Renata Božić Lukić (Čarobnjakov učenik)
napisala: T. Radić