Za filmoljupce koji su ostali doma

29_07_2010
Za filmoljupce koji su ostali doma

Iako su mnogi filmoljupci pohrlili na filmske festivale u Sarajevo i Motovun, Broadway kina su pripremila poslasticu za one koji su ostali kod kuće. Kao i do sada, pošaljite mail i možda s nekim <strong>mukte</strong> pogledate neki od navedenih filmova...

Iako su mnogi filmoljupci pohrlili na filmske festivale u Sarajevo i Motovun, Broadway kina su pripremila poslasticu za one koji su ostali kod kuće. Ovog tjedna dolaze tri filma, od toga smo dva filma najavili već prošlog tjedna. Noć i dan, Kako je Gru ukrao mjesec i The Runaways.

Teen zvijezde Kristen Stewart i Dakota Fanning pojavljuju se u novom filmu The Runaways. Pod redateljskom palicom Florie Sigismondi, utjelovljena je priča o američkoj rock grupi istoimenog naziva ovog filma. Dakotu Fanning smo običavali gledati u izvrsnim filmovima kao što su Uptown Girls, Hide and Seek, War of the Worlds, kao i K. Stewart u Sumrak sagi, ovog puta možemo očekivati izuzetnu rock eksploziju. Joan Jett i Cherie Currie su 70-ih godina prošlog stoljeća žarile i palile scenom te su postale prva ženska grupa koja se probila u svijetu, a film prati kronologiju događaja od 1975. do 1977. godine.

The Runaways – kako se prvi ženski bend probio u svijetu

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova. Ne pod zvijezdama, ali svakako u klimatiziranom prostoru.


Po dvije ulaznice ove subote ili nedjelje mogu iskoristiti...

Vladimir Štrbac (Noć i dan)
Josip Dević (Kako je Gru ukrao mjesec)
Renata Stefanović (The Runaways)
napisala: T. Radić