Šteta bi bila propustiti Atlantis...

29_07_2010
Šteta bi bila propustiti Atlantis...

U srijedu je otvoren do sada najveći Atlantis festival, a danas je krenula i još jedna <strong>nagradna</strong> igra  - ovaj put ne samo za fejs prijatelje... Pošaljite nam mail – ili u petak ili u subotu na glazbeni program na tvrđavi Gripe možda uđete mukte! :)

Otvaranjem izložbe poznatog španjolskog ilustratora i tipografa Alexa Trochuta u nekadašnjoj zgradi Sveučilišne knjižnice, preko puta Đardina u srijedu je otvoren do sada najveći Atlantis festival. Izložba će biti otvorena do 11. kolovoza, a Alexovim će se radovima pridružiti i oni studenata UMASa, koji će od 4. kolovoza predstaviti svoje radove s Atlantis Festivala. Drugi dan Atlantis se širi na drugu stranu ulice, u Đardin, gdje će se od 19 sati održati međunarodno skateboarding natjecanje u disciplini Lord of the Lines.

Dva dana koncerata na tvrđavi Gripe! (foto:D.Bonačić)

Treći i četvrti (ujedno i završni ) dani festivala posvećeni su glazbenom dijelu programa. U petak ćemo na tvrđavi Gripe imati priliku slušati Mistakemistake, Thieves Like Us, Lollobrigidu i Apparata, dok će nas drugi dan rasplesati Nipplepeople, Let3, WhoMadeWho, Shy Child i Symbol One. Sve dane festivala organizirani su i službeni afterpartiji u klubu Jungla u suradnji s Dj-ima zagrebačkog Sirupa. Dnevne ulaznice za glazbeni dio programa na tvrđavi mogu se kupiti na ulazu po cijeni od 100 kuna.

Danas je krenula i još jedna nagradna igra - ovaj put ne samo za fejs prijatelje... Pošaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Atlantis na [email protected] – ili u petak ili u subotu na tvrđavu možda uđete mukte! :)


U petak će mukte na koncert...

Nevenka Mariani
Eda Vučica
...a u subotu...
Teo Šarić
Marketa Dulikova
...valjda će ih poslužiti i sreća s vremenom :/