Pljas bljuć pa vanka

23_07_2010
Pljas bljuć pa vanka

Vruće je, sezona je kiselih krastavaca i stotinu je razloga za ne biti pored monitora, ali obavimo taj rezime siromašnih gradskih i ponešto izvangradskih <strong>događanja</strong> i ovog vikenda – iako smo vas valjda već navikli da pregledavate splitski.kalendar.

Vruće je, sezona je kiselih krastavaca i stotinu je razloga za ne biti pored monitora, ali obavimo taj rezime siromašnih gradskih i ponešto izvangradskih događanja i ovog vikenda – iako smo vas valjda već navikli da pregledavate splitski.kalendar.

Ok, prvo se isplačimo nad sudbinom jer su svi koncerti na Ovčicama otkazani, a sve je tako dobro izgledalo i krenulo :( Razvucimo sada osmjeh jer će se glazbeno druženje na Lastovu ipak održati i to krajem kolovoza, od 25. do 28.


I mi smo lagano prezaljubljeni u lito... (foto: Čuba)
Napravimo sada kratki rezime ovog petka i subote iako je u biti svaki dan vikend :P Ethnoambijent u Solinu smo već najavili, Kiril Džajkovski u Aurori spaja elektronsku i etno glazbu, Loop Junkies drmaju Junglom, electronic pop stars killers Loo & Placido dolaze u O'Haru, a u St Rivi održava se prvi od warmup partya za nadolazeći ENTER festival na Bačvicama. Nije ni Sinj toliko daleko da se ne isplati proklikati po kalendaru i vidjeti tko sve nastupa na dvodnevnom osmom S.A.R.S. festivalu.

U subotu nas vanka grada zove i Gibonni koji nastupa u Aurori, a kreće i ljetni program diskoteke Luna u Supetru na Braču i to gostovanjem Dejana Vallentina iz Švedske i nositelja dalmatinske scene Pere Fullhousea. Iako su temperature previsoke, nogometni prvoligaši započinju sezonu pa se u subotnjem večernjem terminu na Poljudu odigrava utakmica Hajduk - Istra 1961. Split je na gostovanju u Rijeci.

No, no, dosta je, gasi, skidaj, oblači i... pljas!

napisao: Pile