Tko želi dobiti u čelo?

22_07_2010
Tko želi dobiti u čelo?

Za dvojac koji nastupa na Atlantisu, a odaziva se na Nipplepeople možda i niste čuli, no posljednjih mjeseci zasigurno ste pjevušili njihove stihove <em>Nikakva čarobna jutra, zaljubit ću se sutra</em>... Festival vam <strong>daruje </strong>i dva CD-a grupe Let3, i to bez puno muke!

Za misteriozni dvojac koji se odaziva na Nipplepeople možda i niste čuli, no posljednjih mjeseci zasigurno ste pjevušili njihove stihove Nikakva čarobna jutra, zaljubit ću se sutra... Iza hit singla stoje cura i momak koji ne želi privlačiti pozornost svojim imenima ili izgledom nego isključivo glazbom i kreativnošću, a za svoj premijerni nastup u Hrvatskoj izabrali su splitski Atlantis festival.

Nije Lady Gaga, to je dvojac Nipplepeople
- Znamo da će nam nastup trajati manje od 3 sata, a više od 15 minuta. Znamo da nemamo puno, ali da ćemo vam dati sve. Ostalo otkrijmo zajedno. Vidimo se na Atlantisu - poručili su Nipplepeople svima koji nestrpljivo žele čuti kako zvuče uživo.

Atlantis Festival ove je godine veći nego ikad, pa osim Nipplovaca, na tvrđavu Gripe (ovječane MTV nagradom i nastupom na main stageu EXIT-a) stižu kinky disco punk bend Lollobrigide. Od stranih izvođača najavljeni su Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, WhoMadeWho te SymbolOne (hrvatsko - irski dvojac ) i beogradski Mistakemistake.

Za provokativni dio festivala zadužen je jedinstveni riječki Let 3 u sasvim novom ruhu sa svježim i obogaćenim scenskim performansom kojim trenutno razveseljavaju svoje poklonike u svim zemljama regije, ali i šire.

A kao priprema za show Atlantis festival daruje vam dva albuma Leta 3. Ukoliko kod kuće želite slušati El Desperado i Two Dogs Fuckin tijekom četvrtka postanite obožavatelj split.com.hr-a na Facebooku, jer tijekom petka ćemo u dva navrata dijeliti poklone svima koji nas i tamo vole.


EDIT: Najbrži na fan pageu bili su Ana Šeravić i Filip Dužević.

www.atlantisfestival.hr