Koktel mukte filmova

22_07_2010
Koktel mukte filmova

Ovog tjedna <strong>Broadway</strong> nudi čak pet novih filmova, dvije pretpremijere i tri premijere, za svakoga ponešto - Kako je Gru ukrao mjesec, Noć i dan, Početak i Ubojice. Vjerojanto već dobro znate da poslani mail možda znači da ćete ovaj vikend otići s nekim mukte u kino ;)

Ovog tjedna Broadway nudi čak pet novih filmova, dvije pretpremijere i tri premijere, za svakoga ponešto. Kako smo već pisali, svaki posjetitelj od 22 do 24 sata ostvaruje popust u iznosu od 40% na sav asortiman kluba te dobiva Broadway koktel dobrodošlice.

Ljubiteljima animiranih filmova, ovaj tjedna pretpremijerno donosi Kako je Gru ukrao mjesec u 3D izdanju - novi film dvojca Coffina i Renauda. Od filma očekujte pravu komediju jer tamo vas čeka Gru, mrzovoljni mještanin koji ima namjeru ukrasti mjesec, ali se nađe pred izazovom kada tri male djevojčice bez roditelja u njemu vide potencijalnog oca. Da li će mu se srce smekšati ili će uspjeti u svome naumu?

Kako je Gru ukrao mjesec u 3D izdanju

James Mangold, direktor izvrsnih filmova Prekinuta mladost, Hod po rubu, Kate & Leopold izbacio je na tržište još jedan film s glumcima A liste. U akcijskoj komediji Noć i Dan, Roy Miller (T. Cruise) je tajni agent koji je poslan da obavi misiju koju nije namjeravao izvršiti do samog kraja, a June Havens (C. Diaz) je žena koja se našla na putu između agenta i te misije. Nakon što njihova avantura započne eksplozivno, sa bijegom, oružjem i lažnim identitetima, shvate da jedino mogu računati na jedno drugo.

Akcijska komedija Noć i Dan

James Bond meets Matrix, naslovio je Peter Travers, američki filmski kritičar, dugoočekivani film Početak. Film koji je zasjeo na prvo mjesto top ljestvice u Americi, a čak treće mjesto na glasovitom portalu iMDB, došao je i u Broadway kina. Christoper Nolan ponovno je uspio, još od Viteza tame o njemu se pričalo i iščekivao novi film. Neće vas ostaviti ravnodušnim činjenica da se među glumcima nalaze Leonardo diCaprio kojeg smo u zadnje vrijeme mogli vidjeti u izvrsnim trilerima, Ellen Page glavna junakinja filma Juno, Joseph Gordon-Levitt iz predivnog ljubavnog filma 500 dana sa Summer, Tom Hardy, Ken Watanabe, Marion Cotillard, Michael Caine i još mnogi drugi. Zamislite da se nalazite u svijetu gdje postoji tehnologija koja omogućava ulazak u vaš um kroz san, samo jedna ideja u vašem umu može postati najopasnije oružje ili sadržavati najveću vrijednost. Pogledajte ovaj napeti triler, aktualni hit mjeseca.

Zvijezda romantičnih komedija i MTV emisije Punk'D Ashton Kutcher, zajedno sa kolegicom Katherine Heigl (Uvod u anatomiju) nalazi se u novom filmu Ubojice. Redatelj Robert Luketic, ponajvise poznat zbog Plavuše s Harvarda i Gola istina, predstavio nam je novi ljetni ljubavni hit. Jen Kornfeldt (K. Heigl) nakon bolnog prekida gubi vjeru u ljubav, no tokom putovanja sa svojim roditeljima na Francuskoj rivijeri, upoznaje muškarca svojih snova, predivnog Spencera (A. Kutcher). Tri godine kasnije, njih dvoje postaju supružnici, imaju idealnu kuću i posao, ali u jednom trenutku su meci letjeli na sve strane na Spencerov 30-ti rođendan. Doslovno. Prešutio joj je činjenicu da je on ujedno i internacionalni špijun. Kako će njih dvoje nastaviti brak i hoće li uspjeti sve to prevladati?

Ashton Kutcher i Katherine Heigl u novom filmu Ubojice

Vjerojanto već dobro znate da mail s imenom, prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] možda znači da ćete ovaj vikend otići s nekim mukte u kino. Pretpremijere nisu u igri, ali zato jest Shrek.


Za ovu subotu ili nedjelju po dvije ulaznice imaju:

Marija Lelas (Početak)
Martin Dude (Ubojice)
Gordana Lončar (Shrek 3)
napisala: T.R.