Ulaznicu u ruku i priju pod ruku

15_07_2010
Ulaznicu u ruku i priju pod ruku

Broadway nudi nove filmove, časti koktelima i uvodi popust na sav asortiman Kluba. Osvojite karte za večernje projekcije i osvježite se u <strong>kino</strong> dvoranama. Ovog tjedna najavljujemo <em>Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje</em> i <em>Pismo Juliji</em>.

Nakon što je završila nogometna groznica, a time i mjesec muških radosti, ovog tjedna nas očekuju dva nova filma primjerenija ženskoj publici. Iskoristite ljetnu haljinu, uhvatite prijateljice pod ruku i uputite se u Broadway kina.

Pet godina od prvog dijela, izašao je novi nastavak fantastične obiteljske komedije Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje. Film je napravljen prema romanu Christianne Brand i scenariju Emme Thompshon, koja ujedno utjelovljuje glavni lik Nanny McPhee. Ovoga puta uz izvrsnu glumačku postavu (E. McGregor, M. Gyllenhaal), naučit će nas pet životnih lekcija. Čudesna dadilja koja svojim postupcima neodoljivo podsjeća na Mary Poppins, mogla bi nas ponovno vratiti u djetinjstvo.

Novi nastavak fantastične obiteljske komedije

Amanda Seyfried (Mamma Mia), vratila se ponovno na velike ekrane. Pismo Juliji, novi je uradak redatelja Gary Winicka, a sudeći po njegovim ranijim radovima (Rat nevjesta, Od klinke do komada, Charlotteina mreža) mogli bi uživati u još jednom rom-comu. Sophie (A. Seyfried) dolazi u Veronu i uskoro se pridružuje grupi dobrovoljaca koji odlučuju odgovoriti na pisma Juliji u kojima traže ljubavne savjete. Sophiejin odgovor na pismo od prije 60 godina inspirira njegovu autoricu da nakon toliko godina doputuje u Italiju u potrazi za davno izgubljenom ljubavi. Taj dolazak će pokrenuti niz nevjerojatnih događaja u kojima će svatko od likova upoznati pravo značenje riječi ljubav.

Pismo Juliji, novi je uradak redatelja Gary Winick

Neki su požurili i već poslali mail s imenom, prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] pa se nadaju uz malo sreće i ovaj vikend otići s nekim mukte u kino – pošalji i ti!


Ovog petka po dvije ulaznice za ovaj vikend imaju...

Sanja Mrđen (Povratak čudesne dadilje)
Deni Jukić (Pismo Juliji)
napisala: T.R.