Mukte u Berlin - učiti

13_07_2010
Mukte u Berlin - učiti

Njemačka Nacionalna agencija za program Mladi na djelu objavila je poziv za sudjelovanje na <strong>treningu</strong> <em>Europa na djelu</em> koji će se održati u Berlinu u vremenu 13. do 16. rujna ove godine, a rok za prijavu je 16. srpnja. Sve troškove pokriva njemačka Nacionalna agencija.

Njemačka Nacionalna agencija za program Mladi na djelu objavila je poziv za sudjelovanje na treningu Europa na djelu. Trening će predstaviti različite metode koje će sudionicima otvoriti poglede prema Europi i kod njih podići svijest o europskoj dimenziji međunarodnih programa za mlade. Polaznici će biti educirani o metodama koje na jednostavan i zabavan način predstavljaju vrijednosti Europe, a lako se implementiraju u redovite aktivnosti u radu s mladima.

Mnoge metode koje će biti prezentirane lako su primjenjive i u radu s mladima s manje mogućnosti. Dakako, trening je namijenjen svima koji rade s mladima i za mlade. Radni jezik treninga je njemački, pa pri odluci o prijavi za sudjelovanje to treba imati na umu. Sve troškove (smještaj, materijali, putni troškovi) za sudionike iz Hrvatske pokriva njemačka Nacionalna agencija. Trening će se održati u Berlinu u vremenu 13. do 16. rujna ove godine, a rok za prijavu je 16. srpnja.

Detaljnije informacije o treningu i načinu prijave možete pronaći kod hrvatske Nacionalne agencije za mobilnost i programe EU.

www.mobilnost.hr