Počinje još jedno ljeto

13_07_2010
Počinje još jedno ljeto

Četrnaestim danom srpnja počinje glazbeni, dramski, plesni, filmski i izložbeni program Splitskog ljeta. Dovoljno je reći Gotovčev Ero i Tijardovićev Akvarel pa da ljetna <strong>kulturna</strong> ponuda na neuobičajenim lokacijama zaintrigira i one koji niti zimi ne zakorače u kazališnu zgradu.

Četrnaestim danom srpnja počinje 56. Splitsko ljeto, mjesec dana u kojem će glazbeni, dramski, plesni, filmski i izložbeni program obogatiti marjansku Prvu vodu, Sustipan, Dom mladih, Galeriju Meštrović, ljetno kino Bačvice... Dovoljno je reći Gotovčev Ero i Tijardovićev Akvarel pa da ljetna kulturna ponuda na neuobičajenim lokacijama zaintrigira i one koji niti zimi ne zakorače u kazališnu zgradu.


Moje dijete, Garaža, Smij i suze starega Splita, Ribarske svađe...
Ljeto će u srijedu započeti Verdijevim Otellom na Prokurativama, već idućeg dana u galeriji Foto kluba Split otvorit će se izložba Hrvatska novinska fotografija 2009. te u podrumima Dioklecijanove palače započeti dramski program... Posebnost ovogodišnjeg Splitskog ljeta je i prikazivanje nagrađenih naslova Pulskog festivala igranog filma. Kliknite na program i uronite u kulturnu ponudu, a spremite i stotinjak kuna za ulaznicu ili na vrijeme online rezervirajte jeftinije ulaznice.

www.splitsko-ljeto.hr