Naša godina, naš glas - tvoj logo!

09_07_2010
Naša godina, naš glas - tvoj logo!

Obilježavanje Međunarodne godine mladih pod sloganom<em> Dijalog i razumijevanje</em> započet će 12. kolovoza 2010. godine. Mreža mladih Hrvatske raspisala je <strong>natječaj</strong> za logotip Godine mladih u Hrvatskoj, a nagrada za izabrani rad je 2 tisuće kuna!

Obilježavanje Međunarodne godine mladih pod sloganom Dijalog i razumijevanje započet će 12. kolovoza 2010. godine. Mreža mladih Hrvatske raspisala je natječaj za logotip Godine mladih u Hrvatskoj te se sa svojim kreativnim idejama mogu prijaviti svi mladi u dobi 15 do 30 godina. Ovogodišnji slogan je Our year, our voice! (Naša godina, naš glas!).


Logotip Međunarodne godine mladih
Nagrada za izabrani rad je 2 tisuće kuna, a birat će ga stručni žiri koji čine predstavnici i predstavnice struke, Mreže mladih Hrvatske i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Logotip će se koristiti promotivno u svim aktivnostima te na svim materijalima koji će proizaći iz različitih aktivnosti Godine mladih.

Radovi se šalju isključivo elektronskom poštom na adresu [email protected], a rok za slanje radova je 25. srpnja 2010. godine. Preciznije propozicije natječaja možete pronaći na web stranici Mreže mladih Hrvatske.

www.mmh.hr