VDP: 17 novitadi i 22 obrade

09_07_2010
VDP: 17 novitadi i 22 obrade

Dvanaesto izdanje Večeri dalmatinske pisme imat će samo dvije večeri te će se održati na novoj lokaciji. Kao i prethodnih godina, zabava obiju večeri se nastavlja feštom na Brcu. U subotnjoj, prvoj večeri, <strong>klape</strong> će otpjevati klapske novitade, a u nedjelju klapske obrade...

Dvanaesto izdanje Večeri dalmatinske pisme imat će samo dvije večeri, 10. i 11. srpnja, te će se održati na novoj lokaciji. Umjesto uobičajeno postavljene pozornice na poljani sv. Mihovila, tik uz crkvu u Kaštel Kambelovcu, sve se seli zapadnije na plato ispod Tikvarina pa će se u klapskim novitadama i obradama moći uživati i sa brodova. Kao i prethodnih godina, zabava obiju večeri se nastavlja feštom na Brcu.


Prošle godine pet večeri, ove ipak samo dvije (foto: M.Alajbeg)
U subotnjoj, prvoj večeri, nastupit će sedamnaest klapa i otpjevati klapske novitade, a nedjelja donosi dvadeset i dvije klapske obrade. Za dobru glazbu uz dobar zalogaj na Brcu u prvoj večeri zadužena je klapa Kaleta, a u drugoj Radio Dalmacija band.

I ove godine se zabava obiju večeri nastavlja feštom na Brcu

Ako već niste kupili ulaznicu u Info zoni i drugim prodajnim mjestima, na [email protected] pošaljite mail s naslovom VDP te imenom, prezimenom i željom za koju večer želite ulaznicu – možda vam se posreći ;)


Poštujući želje odabranih, po dvije ulaznice (na ulazu) smo raspodijelili ovako :
Slaven Beram (subota)
Luka Bartulović
(nedjelja)
Ljubica Batinić
(nedjelja)
www.vdp.hr