I ovaj vikend mukte u kino

08_07_2010
I ovaj vikend mukte u kino

Osvojite i ovog tjedna po dvije <strong>ulaznice</strong> za jedan od filmova - crtić Toy Story 3 u redovnom terminu, avanturu za ljubitelje znanstvene fantastike i akcijskih filmova, Predatori, ili još jednu obećavajuću urnebesnu komediju, To je Rock&#39;n&#39;Roll.

Osvojite i ovog tjedna po dvije ulaznice za jedan od filmova - crtić Toy Story 3 u redovnom terminu, Predatori i To je Rock'n'Roll.

Prošlog tjedna smo najavili pretpremijeru animiranog filma Toy Story 3, a od ovog četvrtka ga možete pogledati i u 2D i 3D izdanju.

Toy Story 3 od ovog četvrtka i u 2D i 3D izdanju

Kada se na jednom mjestu udruže majstori SF trilera, hororaca i misterije (R. Rodriguez, J. Thomas, N. Antal) onda znamo da nam se nešto opako sprema. U filmu Predatori glavna uloga je pripala oskarovcu Adrienu Brodyu (The Pianist), a on je utjelovio Roycea, ubojicu kojeg su oteli predatori zajedno sa još sedmoricom vrhunskih plaćenika. Nakon što shvate da se nalaze na planeti gdje postaju plijen novoj vrsti predatora, započinje prava avantura za sve ljubitelje znanstvene fantastike i akcijskih filmova.

Predatori - avantura za ljubitelje SF i akcijskih filmova

U posljednjih nekoliko godina, mnogi su prigrlili komedije poput Preboljeti Sarah Marshall, Mamurluk, Zalomilo se, Superbad te jedva čekaju nove filmove tog žanra. Ovog puta su se udružili Jason Segel (Kako sam upoznao vašu majku) i Nicholas Stoller (Preboljeti Sarah Marshall) te na tržište izbacili još jednu obećavajuću urnebesnu komediju To je Rock'n'Roll. Glavne likove tumače Russell Brand i Jonah Hill koje smo viđali u maloprije spomenutim filmovima, a tokom filma će nas svojom pojavom počastiti Pink, Lars Ulrich (Metallica), Mario Lopez i još mnogi drugi. Aaron Greenbergu (J. Hill) se pruža prilika da osjeti čari luksuznog života, upozna slavne zvijezde, ali ima zadatak odvesti Aldusa Snowa iz Londona u Los Angeles (Russell Brand) kako bi održao veliku rock turneju. Koliko god to jednostavno zvučalo, nailazi na razne prepreke do samog kraja. Zabavite se s društvom uz ovu izvrsnu komediju i s nama iščekujte nove naslove koji nas očekuju tokom godine.

Još jedna obećavajuća urnebesna komedija - To je Rock'n'Roll

Mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway pošaljite na [email protected] i uz malo sreće i ovaj vikend otiđite s nekim mukte u kino!


Nema žurbe :P Po dvije ulaznice koje mogu iskoristiti u subotu ili nedjelju imaju:

Matea Čotić (Toy Story 3)
Gabrijela Periša (Predatori)
Ivan Višić (To je Rock'n'Roll)

napisala: T.R.