U ovoj sezoni slavi Hajduk!

06_07_2010
U ovoj sezoni slavi Hajduk!

Ove godine je <strong>pretplata</strong> za Hajdukovu nogometnu sezonu bez kombinacija popusta, rata i rezervacija te vrijedi za sve(!) utakmice. Sezona je sigurno slavljenička, bez obzira na položaj na tablici – klub jednom slavi stogodišnjicu osnutka :) U prodaji od 7. srpnja...

Ove godine je pretplata za Hajdukovu nogometnu sezonu bez kombinacija popusta, rata i rezervacija te vrijedi za sve(!) utakmice. Sezona je sigurno slavljenička, bez obzira na položaj na tablici – klub jednom slavi stogodišnjicu osnutka :)

Bio pun, bio prazan, s pretplatom ćeš uvik uć (foto: Rene)

Pretplata, dakle, obuhvaća sve poljudske ligaške dvoboje, kup susrete i kvalifikacijski susret trećeg pretkola Europske lige koje valjda neće biti jedini izlet u Europu ove sezone. Tko će stati na put u Europu Hajduk će saznati ždrijebom 16. srpnja, dan prije maksimirskog superkupa, a dva dana nakon provjere u večernjoj utakmici kada na Poljud dolazi HSV. Prvi ligaški susret je već 24. srpnja kada u goste dolazi Istra 1961, prvi gradski derbi igra se 28. kolovoza u Parku mladeži, a prvi hrvatski derbi je na rasporedu 11. rujna u Splitu.

Sjever: 300 kuna
Istok (ulazi P i R): 700 kuna
Istok (ostali ulazi): 600 kuna
Zapad (ulazi D i E): 1.000 kuna
Zapad (ostali ulazi): 800 kuna
Loža B: 4.000 kuna

Pretplate su u prodaji od 7. srpnja u Odjelu za članstvo, pored fan shopa na stadionu.

hajduk.hr