Dva hektara rive za ples!

06_07_2010
Dva hektara rive za ples!

Skoro dva hektara plesnog podija na Rivi uz Coxa za dj pultom. Zvuči nevjerojatno, ali projekt Discoteque Riva stvarno će se dogoditi, stvarno će splitska Riva postati veliki plesni podij i stvarno će<strong> Carl Cox </strong>opet doći u Split! Uskoro kreće nagradna igra splitskog.portala...

Skoro dva hektara plesnog podija na Rivi uz Coxa za dj pultom. Zvuči nevjerojatno, ali projekt Discoteque Riva stvarno će se dogoditi, stvarno će splitska Riva postati veliki plesni podij i stvarno će Carl Cox opet doći u Split!

Čak 350 metara dužine i 50 metara širine Rive, od Marmontove do Pazara, postat će najveća ljetna otvorena diskoteka na planetu na kojoj će šest sati plesati više od 20 tisuća neumornih partijanera. Želja organizatora je da događaj postane tradicionalan te da se održava svake godine drugog petka u kolovozu. Po mnogima najbolji i najpoznatiji dj u posljednjih nekoliko desetljeća ne samo da je dovoljna pozivnica, nego i razlog da vjerujemo u uspjeh i nastavak projekta.

Carl Cox u Splitu i to na Rivi i to za samo 100 kuna!

Ulaznice se do 08. kolovoza mogu kupiti po gotovo simboličnih 100 kuna. Posljednja četiri dana prije događaja ulaznice će biti 50 kuna skuplje, a na sam dan trebat će izdvojiti 200 kuna. Prodajna mjesta su u Šibeniku, Primoštenu, Vodicama, Tisnome, Zadru, Dubrovniku, Trogiru, Kaštel Starom, Makarskoj, Pločama, Opuzenu, Sinju te, naravno, Splitu (CD Shop Dancing Bear) i sustavu eventim.hr.

Uskoro kreće nagradna igra splitskog.portala!

discotheque-riva.com