Domaći izvođači konačno u manjini

06_07_2010
Domaći izvođači konačno u manjini

WhoMadeWho, Shy Child, Thieves Like Us, Let3, Lollobrigida, NipplePeople, Symbol One te MistakeMistake... To ste već znali, a zadnji na popis <strong>Atlantisove</strong> liste glazbenih izvođača dodani su ništa manje atraktivni<strong> </strong>Apparat & Skate!

WhoMadeWho, Shy Child, Thieves Like Us, Let3, Lollobrigida, NipplePeople, Symbol One te MistakeMistake... To ste već znali, a zadnji na popis Atlantisove liste glazbenih izvođača dodani su ništa manje atraktivni Apparat & Skate. Predobro poznati, brojnošću nastupa pomalo i dosadni, domaći izvođači definitivno su u manjini.

Najavljene su i lokalne snage festivala – uvodničari u glazbenu zabavu ove će godine biti splitska Alkemia te Dubrovčani Embassy 516 koji su se okušali u svirci i na velikoj pozornici netom završenog INmusic festivala, a prošle godine su u posljedni trenutak otkazali svoj nastup na Atlantis festivalu.

Apparat je trenutno najpopularniji berlinski glazbenik

Osim dva dana prožeta glazbenim koncertima i ludim after partijima, nikad veći Atlantis 29. srpnja donosi skateboarding natjecanje u disciplini Lord of the Lines te kulturni dio programa kojim će Festival biti otvoren 28. srpnja.

Do kraja lipnja ste mogli uštedjeti 20 kuna na dvodnevne festivalske ulaznice, a sada ih u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Zagrebu i, naravno, Splitu – u Wave shopu na Matejuški i Šupici u Ruđera Boškovića možete kupiti po cijeni od 160 kuna. Na sam dan održavanja glazbenog programa festivala u prodaji će biti dnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna.

www.atlantisfestival.hr