Kino u nastavcima

30_06_2010
Kino u nastavcima

Ovog tjedna se u Broadway kinima pretpremijerno prikazuje Priča o igračkama 3, dok u redovnom terminu možete pogledati Sumrak saga: Pomrčina i Dečki su se vratili. Uz malo sreće i ovaj vikend otiđite s nekim <strong>mukte</strong> u kino na jedan od druga dva filma :)

Ovog tjedna se u Broadway kinima pretpremijerno prikazuje Priča o igračkama 3, dok u redovnom terminu možete pogledati Sumrak saga: Pomrčina i Dečki su se vratili.

Priča o igračkama je mnogima jedan od omiljenih animiranih filmova. Na samom vrhu Box Officea, ovaj film ponovno ruši sve rekorde primajući same pozitivne kritike na Rotten Tomatoes. Treći i posljednji nastavak opisuje razvoj situacije kada glavni junak Andy odlazi na fakultet, a dobro nam poznati Buzz i Woody se ujedine sa ostalim igračkama kako bi spasili svoju budućnost. Ako ste uživali u prva dva dijela ovog filma, sigurno ćete uživati i u trećem nastavku.

Toy story 3: ako ste uživali u prva dvije, sigurno ćete uživati i u trećoj

Pogodila vas je sumrakomanija? Vi ste team Edward ili možda team Jacob? Evo, izvrsne vijesti za vas. Iako je od prošlog nastavka prošlo tek nešto više od šest mjeseci, u kinima je došao treći dio sage Sumrak: Pomrčina. Svi obožavatelji, nakon pretpremijernog prikazivanja, mogu u redovnom terminu pogledati ovu horor dramu. Iako se glumačka postava nije mijenjala, engleski redatelj David Slade (Hard Candy) preuzeo je palicu i dao svoj osobni štih filmu. Koliko je bolji od prethodnika Hardwicke i Weitza, uvjerite se sami.

Niti godinu dana nakon drugog, treći dio sage - Sumrak: Pomrčina

Za sve one koji se žele malo prepustiti osjećajima, pruža vam se mogućnost da pogledate kvalitetnu dramu. Iako smo običavali gledati Clive Owena u raznim akcijskim filmovima, ovdje mu je pripala neuobičajena uloga. Nakon što mu je preminula supruga, postao je samohrani otac dvojice dječaka. Izazvan situacijom, odgajao ih je po drugačijim normama. Dečki su se vratili je novo djelo Scott Hicksa, a napravljen je prema memoarima Simona Carra.

Za sve one koji se žele prepustiti osjećajima - Dečki su se vratili

Mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway pošaljite na [email protected] i uz malo sreće i ovaj vikend otiđite s nekim mukte u kino na jedan od druga dva filma.

Po dvije ulaznice imaju:

Renat Stefanović (Sumrak: Pomrčina)
Ivana Žitko (Dečki su se vratili)

napisala: T.R.