Pronađite put do Natali

01_07_2010
Pronađite put do Natali

Vanserijski vokal kojeg koristi upravo s mjerom pa ne ide u estradno prenamaganja, uz pažljivo biranje suradnika, garancija su da će svaka nova pjesma, album i koncert biti – sjajni. Zato ne propustite open air <strong>koncert</strong> Dizdarove nakon tri godine u Splitu!

Platonska ljubav splitskog.portala prema glazbi Natali Dizdar već dobro je poznata stvar, naime mlada dama spojila je one koji su ovaj projekt proveli od ideje do djela još prije šest godina. I stoga teško je očekivati da ćemo u najavi koncerta ove pjevačice biti objektivni, no kada je Zadranka u pitanju to nije ni potrebno. Vanserijski vokal kojeg koristi upravo s mjerom pa ne ide u estradno prenamaganje, uz pažljivo biranje suradnika, garancija su da će svaka nova pjesma, album i koncert biti – sjajni.
Natali svaki put iznenadi novim coverom

Dizdarova se rijetko spusti do Splita, pa je posljednji samostalni koncert održala prije tri ljeta na plaži Bačvice... Puno i previše za brojnu vojsku obožavatelja koje je prikupljala genijalnim izvedbama u talent showu, Galebom na Runjićevim večerima, Zvijezdama pjevaju ili autorskim pjesmama. No, evo prilike i da sami to postanete ukoliko već niste.

Mjesto radnje plato ispred O'Hare, vrijeme petak, 2. srpnja nešto iza 23 sata, upad 40 kuna.... i poslušajte kako zvuči ponajbolje od domaćeg popa, kojeg Natali (s odličnim bendom) u live nastupima kombinira s jazzom, soulom, funkom, a u posljednje vrijeme i rockom.

Ljetna večer pod zvijezdama uz more kao idealna za nježno njihanje uz Ne daj, mazno uz Gazio si me, senzualno uz Zamijenit ću te gorim ili nostalgično uz Stranca. Kakvi god vam bili planovi Pronađite put ovog petka do O'Hare!