U Zg mukte rušit predrasude

29_06_2010
U Zg mukte rušit predrasude

Želite li rušiti granice i stvarati nove veze za nadolazeće generacije? Evo prilike za srednjoškolce i to u Zagrebu, uz plaćene sve troškove! Mlada ekipa iz Hrvatske, Srbije i BiH osmislila je <strong>seminar </strong>s temom tolerancije i razbijanja predrasuda među mladima.

Želite li rušiti granice i stvarati nove veze za nadolazeće generacije? Evo prilike i to u Zagrebu uz plaćene sve troškove! Mlada ekipa iz Hrvatske, Srbije i BiH osmislila je seminar pod nazivom Breakin the Wall s temom tolerancije i razbijanja predrasuda među mladima iz ovih triju zemalja. Pozvani su svi srednjoškolci u dobi 16 do 18 godina, a seminar će se održati od 29. srpnja do 02. kolovoza ove godine.

Kroz radionice i diskusije sudionici će moći izraziti svoje stavove, kreativnost i timski duh. U planu je izrada web stranice koja će biti kreirana tokom seminara i popunjena sadržajima koje sudionici osmisle u duhu tema koje će obraditi. Cijeli seminar održat će se u prostorijama Waldorfske škole u Zagrebu, a cjelokupno druženje zamišljeno je u vrlo neformalnom obliku – spavanje u vrećama za spavanje, kreativno provođenje zajedničkog vremena u raspravama i upoznavanje grada Zagreba.

Svim sudionicima osigurani su smještaj, hrana i materijali za seminar, a i putni troškovi bit će refundirani u cijelosti. Kotizacija za sudjelovanje je simbolična i iznosi 10€. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem weba do 05. srpnja.

www.breakinthewall.org