Var s nogu

25_06_2010
Var s nogu

Petero vrhunskih domaćih stand up komičara već je krenulo na turneju po Hrvatskoj i dolazi u ljetno kino Bačvice! Stand up <strong>komedija</strong> zapostavljeni je oblik zabave pod Marjanom pa će svi ljubitelji smijeha biti još sretniji ako budu izabrani među one koji će uštedjeti na ulazu.

Nakon pet godina redovitih tjednih nastupa, organizacije dvaju festivala, nastupa na istim, te nakon uspješnih nastupa na međunarodnom festivalu stand up komedije u prestižnim stand up klubovima u Leciesteru i Londonu, petero vrhunskih domaćih stand up komičara već je krenulo na turneju po Hrvatskoj i u utorak, 29. lipnja, u 21 sat dolazi u ljetno kino Bačvice!

Stand up komedija konačno opet u Splitu!

Komičari uključeni u show poznati su nam i s tv ekrana - Ivan Šarić je vodio Hrvatska traži zvijezdu, Marina Orsag česta je gošća raznih emisija, a Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar i Goran Furjan prije turneje kuhali su u Večeri za 5.

Stand up komedija zapostavljeni je oblik zabave pod Marjanom pa će svi ljubitelji smijeha biti još sretniji ako uz naslov CROmedy pošalju ime i prezime na mail [email protected] i budu izabrani među one koji će uštedjeti 30 kuna na ulazu.


Mukte će se smijati:

Ana Milić
Marin Mikulić