Dolazi najveći Atlantis!

23_06_2010
Dolazi najveći Atlantis!

Dobar glas daleko se čuje pa već vjerojatno znate ključne datume i većinu <strong>izvođača</strong> ovogodišnjeg Atlantis Festivala. Da bi se glas čuo još bolje Atlantis i splitski.portal sklopili su promotorsku suradnju pa je split.com.hr jedini lokalni web promotor festivala!

Dobar glas daleko se čuje pa već vjerojatno znate ključne datume i većinu izvođača ovogodišnjeg Atlantis Festivala koji će se u svom četvrtom izdanju održati posljednja četiri dana srpnja te pružiti dobro poznati ljetni spoj kulture, sporta i glazbe. Da bi se glas čuo još bolje Atlantis i splitski.portal sklopili su promotorsku suradnju pa je split.com.hr jedini lokalni web promotor festivala!


Prvi dan festivala, 28. srpnja, rezerviran je za kulturni dio programa, dok će se dan kasnije u Đardinu održati skateboarding natjecanje u trenutno najpopularnijoj disciplini Lord of lines koje će privući veliki broj skatera iz regije i čitave Europe.

Prošle godine Ladytron, a tek ove godine... (foto:D.Bonačić)

Glazbeni dio programa će po prvi put trajati dva dana te će se 30. i 31. srpnja na tvrđavi Gripe predstaviti desetak domaćih i stranih glazbenika. Iako popis još nije zaključen, već sada se znaju dovoljno atraktivna imena koja ne idu ispod kriterij postavljenih prošlih godina nastupima Zoot Woman i Ladytron.

Danski trojac WhoMadeWho svojim je hitovima  već osvojio Europu

Danski trojac WhoMadeWho svojim je hitovima Space for rent i Keep me in my plane te izvrsnim kostimiranim nastupima već osvojio Europu. Potvrđen je i nastup Thieves like us koje opisuju kao melodični pop bend koji koketira s elektronikom. Iz New Yorka na tvrđavu dolazi i elektro dvojac Shy Child koji će u Splitu predstaviti četvrti album, Liquid love.

Stranim izvođačima pojačanje će praviti i domaći glazbenici – zasad najavljeni Let3, Lollobrigida, SymbolOne, NipplePeople kojima će ovo biti prvi koncertni nastup pred hrvatskom publikom te susjedi MistakeMistake.

Dvodnevne festivalske ulaznice su do početka srpnja u prodaji po cijeni od 140 kuna u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Zagrebu i, naravno, Splitu – u Wave shopu na Matejuški i Šupici u Ruđera Boškovića. Na sam dan održavanja glazbenog programa festivala u prodaji će biti dnevne karte po cijeni od 100 kuna.

www.atlantisfestival.hr