Zamijeni mali za veliki ekran

17_06_2010
Zamijeni mali za veliki ekran

Zamijenite vuvuzele i svjetsko nogometno prvenstvo na malim ekranima sa novim<strong> filmovima</strong> na velikim ekranima kina Broadway. Dolazi prvi plesni film u 3D izdanju te dvije komedije - jedna prema istinitoj priči, a druga o borbi agenta nekretnina i životinja... Jeste za ulaznicu?

Zamijenite vuvuzele i svjetsko nogometno prvenstvo na malim ekranima sa novim filmovima na velikim ekranima kina Broadway. Srijedom od 10 ujutro pa sve do 2 u noći cijena karte iznosi 20kn, dok za filmove u 3D produkciji iznosi 25kn. U utorak kino radi od 10 ujutro bez obzira na praznik.

Broadway kina u petak i subotu pretpremijerno prikazuju film StreetDance 3D snimljen u posebnoj 3D tehnologiji što čini prvi plesni film u tom izdanju. U nezavisnoj produkciji u VB, redateljima Giwi i Pasquini je to prvi film, a spaja dvije vrste plesa – balet i moderni ples. Ljubav, humor, tinejdžeri i ples, idealni ljetni film za mladež.

StreetDance - prvi plesni film u 3D izdanju

Phillip Morris, volim te je film snimljen prema istinitoj priči prema Steven Jay Russellu, homoseksualcu kojeg tumači najpoznatiji komičar Jim Carrey. Dugo očekivani film u kojem glumi i odlični Ewan McGregor, izaziva ne samo smijeh već i dramu. Kako ovom dvojcu stoji uloga homoseksualaca, bolje da se uvjerite sami.

Phillip Morris, volim te - komedija prema istinitoj priči

Tri godine od njihovog posljednjeg filma Mr. Woodcock, redatelji Gilbert i Carnes ponovno su se udružili i snimili komediju Šumska Družina u kojoj glavne uloge pripadaju Brandon Fraseru i Brooke Shields. Pogledajte kako se snalazi agent nekretnina u borbi protiv životinja koje su se ujedinile kako bi spasile svoj ionako ugroženi život u šumi.

Šumska Družina - agent nekretnina u borbi protiv životinja

Mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway pošaljite na [email protected] i uz malo sreće ovaj vikend otiđite s nekim mukte u kino.

napisala: T.R.


Dobitnici za ovaj vikend:

Lena Bajić (StreetDance 3D)
Mara Jurić-Kavelj (Phillip Morris, volim te)
Milka Zdilar (Šumska Družina)