Eh, to su bili dani... bez vuvuzela

11_06_2010
Eh, to su bili dani... bez vuvuzela

Prvi put nakon 12 godina i 3 prethodna Svjetska nogometna prvenstva Hrvate nije zahvatila planetarna nogometna groznica. Valjda ćemo izboriti nastup u Brazilu. Za buđenje uspomena podsjećamo vas na neka <strong>bolja</strong> vremena... bez tuljenja vuvuzela :) Evo link ako vam smetaju!

Prvi put nakon dvanaest godina i tri prethodna Svjetska nogometna prvenstva, onog najdražeg u Francuskoj te razočaravajućeg u Japanu i Njemačkoj, Hrvate nije zahvatila planetarna nogometna groznica. Prvi put se i prvenstvo održava u nekoj afričkoj republici, i to Južnoafričkoj, iako mu je ovo devetnaesto izdanje. Pošto je Brazil već izabran za domaćina 2014. godine, a Rusija je po nekima najozbiljniji kandidat za domaćina 2018. godine, Australija će još dugo biti jedini kontinent koji još nije bio domaćin Svjetskog prvenstva. Vatreni nas valjda neće iznevjeriti dvije godine za redom.

Prethodno Svjetsko prvenstvo u nogometu - u Njemačkoj, s Hrvatima...

Ako su se ljubitelji nogometa izborili za svoje trenutke skoro jednomjesečnog opuštanja pred TVom, jedino što ih još može smetati su vuvuzele, trube koje neumorno tule s afričkih tribina, ali već smo na fejsu ponudili link na www.banvuvuzela.com :)

Za buđenje uspomena na neka bolja vremena podsjećamo vas na albume sa prvenstva u Njemačkoj. Eh, to su bili dani...

Njemačka, SP 2006.

Nurnberg/Stutgart
Berlin Vol.1
Berlin Vol.2

napisao: Pile
foto: Cole, arhiva