A da idemo u kino?

10_06_2010
A da idemo u kino?

Noviteti u ponudi <strong>Broadway </strong>kina, ali i naše nagradne igre su dugoočekivana ekranizacija video igre Princ Perzije: Pijesak vremena, novi film Jennifer Lopez - The Back-up Plan te film o poslu bliske budućnosti - trgovini organima, The Repo Men.

Pretpremijerom je u Broadway kina stigla dugoočekivana ekranizacija video igre našeg djetinjstva, Princ Perzije: Pijesak vremena. Avantura kakvu još niste vidjeli oduševit će vas svojom dinamikom i bajkovitim prikazima ambijenta stare Perzije. Čak i ako niste nikada igrali igru po kojoj je napravljen, skakat ćete po zidovima od uzbuđenja (metaforički, doduše, za razliku od glavnog lika). Stoga, trkom u kino po novu dozu pravog pustolovnog uzbuđenja.

Princ Perzije: Pijesak vremena - ekranizacija video igre

Dok se Princ Perzije obračunava sa protivnicima, u kina nam stiže i novi ljetni chick-flick. Riječ je o novom filmu Jennifer Lopez, The Back-up Plan. Jennifer, koja je svoj zadnji film snimila prije četiri godine vraća se na velike ekrane sa ovom simpatičnom romantičnom komedijom koja prati priču žene koja je mislila da joj u životu nedostaje samo dijete, te koja nakon umjetne oplodnje shvati da se život ne može planirati i da se uvijek može dogoditi ono neočekivano. A kako će se naša J.Lo snaći u ovoj novoj ulozi te što sve život ima u planu za njen lik?

The Back-up Plan, novi film Jennifer Lopez

Potpuno drugačija priča vas očekuje u najnovijem filmu redatelja Miguela Sapochnika, The Repo Men. Radnja filma smještena je u blisku budućnost, gdje je trgovanje organima jedan od glavnih poslova. Osim Oscarom ovjenčanog Forresta Whitakera koji se pojavljuje u sporednoj ulozi, glavnu ulogu "povratnika organa" Remyja tumači Jude Law, miljenik ženskog dijela publike, što bi trebao biti dovoljan razlog svima koji vole ovog sjajnog glumca da se upute u kino. Dakle, ako ste raspoloženi za napeti triler prepun akcije, The Repo Men je film za vas!

The Repo Men - trgovanje organima je posao budućnosti

Mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway pošaljite na [email protected] i uz malo sreće ovaj vikend otiđite s nekim mukte u kino ;)


Po dvije ulaznice na blagajni imaju:

Damir Arnautovic (Princ od Perzije)
Marjana Ljepotić (The Back-up Plan)
Mirnes Selimovic (The Repo Men)

napisala : A.P.