Ragbi 7: žestoki, veseli i šesti

07_06_2010
Ragbi 7: žestoki, veseli i šesti

U subotu i nedjelju, od jutra do mraka, na Starom placu su se znojila tijela ragbijaša deset reprezentacija koje su se borile za plasman na završnicu Europskog prvenstva u ragbiju 7. Nakon nedavnog <strong>albuma</strong> s turnira ragbijašica, red je da u jednom albumu više uživaju žene :)

U subotu i nedjelju, od jutra do mraka, na Starom placu su se znojila tijela ragbijaša deset reprezentacija koje su se borile za bodove i plasman na završnicu Europskog prvenstva u ragbiju 7 koja se ove godine igra u Moskvi 9. i 10. srpnja.


Na terenu žestoki...
Hrvatska reprezentacija oslabljena ozljedama i fakultetskim obavezama dijela svojih igrača turnir je završila tek šesta, nakon tijesnog poraza od Danaca 12:14. Turnir su osvojili Portugalci koji su u finalu nadigrali Italiju sa 38:5.


...izvan terena veseli.
Veselo ragbijaško društvo dobro se zabavljalo i nakon odigranih utakmica, a kako izgledaju utakmice i after zabave pogledajte u albumu u foto galeriji. Nakon nedavnog albuma s turnira ragbijašica, red je da u ovom albumu više uživaju žene :)

foto: Maja Prgomet