Kaži kako je studirati u nas

03_06_2010
Kaži kako je studirati u nas

Hrvatska prvi put sudjeluje u velikom istraživanju o kvaliteti studentskog života koje se provodi u 27 zemalja. Ako se putem online <strong>upitnika</strong> odlučite reći što mislite o studiranju u Hrvatskoj i time ukažete na dobre i loše strane studentskog života u Hrvatskoj konkurirate i za nagradu :)

Hrvatska prvi put sudjeluje u velikom istraživanju o kvaliteti studentskog života koje se provodi u 27 europskih zemalja. Ako se do kraja lipnja putem online upitnika odlučite reći što mislite o studiranju u Hrvatskoj i time ukažete na dobre i loše strane studentskog života u Hrvatskoj konkurirate i za nagradu - prijenosnu USB memoriju veličine 16GB :)

Putem online upitnika reci što misliš o studiranju u Hrvatskoj

Za sudjelovanje vam je potreban JMBG i JMBAG koji se nalazi na X-ici ili u indeksu. Pitanja su podjeljena u šest skupina - trenutni položaj studenta, pozadina studija. životni uvjeti, međunarodna mobilnost, osobni podaci i obitelj. Rezultati istraživanja bit će objavljeni u krajem godine, a njihova usporedba s rezultatima u drugim europskim zemljama poslužit će kao osnova za unapređenje studentskog standarda u Hrvatskoj.

www.eurostudent.hr