Mr. Big vas zove u kino

03_06_2010
Mr. Big vas zove u kino

Ljeto je službeno stiglo i u Broadway kina! Pretpremijerom najočekivanijeg nastavka godine, filma Sex and the City 2, počeo je ljetni projekt koji će na velike ekrane donijeti 15 pretpremijernih projekcija ovog ljeta. Uz malo sreće i ovaj vikend otiđite <strong>mukte</strong> u kino ;)

Ljeto je službeno stiglo i u Broadway kina! Pretpremijerom najočekivanijeg nastavka godine, filma Sex and the City 2, počeo je ljetni projekt Broadway kina koji će na velike ekrane donijeti 15 pretpremijernih projekcija ovog ljeta. Među naslovima se nalaze, osim već spomenutog Sex and the City 2, filmovi poput Street dance 3D, I love you Phillip Morris, Twilight saga: Eclipse, Inception, Knight and day, Sorcerer's Apprentice... U vrućim ljetnim danima, ohladite se uz najbolje filmove i budite IN!

Nakon pretpremijere u srijedu, od četvrtka možete pogledati novi nastavak megahita Sex and the City, svakog dana u Broadway kinu. Za sve pripadnice ženskog spola, upustite se u novu avanturu s četiri trendsetterice, Carrie, Mirandom, Samanthom i Charlotte. Još više mode, cipela, koktela, muškaraca i ponajviše zabave vas očekuje u ovom ljetnom hitu. Nabacite svoje najdraže cipelice i pridružite se curama na putovanju na kojemu su pomaknute granice ljubavi, prijateljstva i zavođenja.

Sex and the City 2, svakog dana u Broadway kinu

A dok cure jure u kino pogledati Sex and the City 2, evo jedne poslastice i za muški dio publike. Ovaj tjedan na velike ekrane dolazi nova policijska drama Zakon ulice, redatelja Antoinea Fuqua, poznatog po filmovima poput King Arthur i Training Day. Film prati živote četvorice policajaca, čije uloge tumače vrlo zvučna imena poput Wesleya Snipesa, Richarda Gerea i Ethana Hawkea. Budući da već dugo u kinima nismo imali prilike vidjeti policijsku dramu, duboka, mračna i kompleksna priča ovog filma će vas zasigurno držati prikovanima za sjedala do zadnjih sekundi filma.

Za muški dio publike - policijska drama Zakon ulice

Mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway pošaljite na [email protected] i uz malo sreće ovaj vikend otiđite mukte u kino ;)


Na blagajni će iskoristiti po dvije besplatne ulaznice:

Dea Šošić (Sex i grad)
Mirnes Selimovic (Zakon ulice)
...preostale ulaznice pokupite u emisiji Info zona na radiju ;)

napisale A.P. i T.R.