The best of FMFS

30_05_2010
The best of FMFS

Od 16 sati u kinoteci Zlatna vrata možete pogledati <strong>reprizu</strong> filmova pobjednika i najatraktivnijih filmova 3. FMFSa. Prva je na redu Eleonorina tajna, zatim Očnjak i Tulum pa Ćelija 211 i na kraju film s kojim je u ponedjeljak otvoren festival – kužina odličnog humora, Soul Kitchen.

Od 16 sati u kinoteci Zlatna vrata možete pogledati reprizu filmova pobjednika i najatraktivnijih filmova 3. FMFSa. Prva je na redu Eleonorina tajna koju sedmogodišnji Nat otkriva ulaskom u svijet knjiga... Zatim je od 18 sati projekcija ovogodišnjih pobjedničkih filmova – Očnjaka i kratkog Matanićevog filma Tulum. Oba filma bila su prikazana u srijedu - grčka priča o naizgled običnoj obitelji čija je jedina posebnost da njihovo troje djece nikada u svom životu nisu bili izvan visoke ograde koja okružuje kuću i hrvatska priča o Vukovarki koja u jednom sunčanom danu ponovno proživljava horor uništene mladosti.

Očnjak - pobjednik trećeg FMFSa

Od 20 sati će nam, kao i trećeg festivalskog dana, film Ćelija 211 otkrit što se dogodi kada se zatvorski čuvar spletom okolnosti usred zatvorske pobune nađe s krive strane vrata ćelije. Posljednja ovogodišnja projekcija, od 22 sata je ona s kojom je u ponedjeljak otvoren festival – kužina odličnog humora, Soul Kitchen.

fmfs.hr