Svjetska moda na Prokurativama

28_05_2010
Svjetska moda na Prokurativama

U svim većim svjetskim gradovima održavaju se međunarodni <strong>tjedni</strong> mode pa je red da se konačno jedan održi i u Splitu te da grad lijepih žena nađe svoje mjesto u kalendaru modnih događanja. Svjetska poznata imena modne industrije predstavit će svoje kolekcije...

U svim većim svjetskim gradovima održavaju se međunarodni tjedni mode pa je red da se konačno jedan održi i u Splitu te da grad lijepih žena nađe svoje mjesto u kalendaru velikih modnih događanja. Svjetska poznata imena modne industrije predstavit će svoje kolekcije na Prokurativama na manifestaciji Europe Future Fashion, od 4. do 6. lipnja.

Grad lijepih žena i grad velikih modnih događanja (foto:S.Marinović)

Tijekom dana na Prokurativama će se održavati probe i prezentacije vrhunskih svjetskih dizajnera, vizažista i modela. Moći se i kupiti kolekcije poznatih dizajnera čiji će dio prihoda ići zakladi RTL pomaže djeci. Ako vam nije dovoljno revije gledati na video zidu na Rivi, možete kupiti ulaznice na nekom od prodajnih mjesta - Generalturist, Rent a car Nova, Dancing bear i Galerija Po Bota.

Svjetska i domaća modna imena
Na Europe Future Fashion Split 2010 predstaviti će svoje kolekcije Božena Martinćević, Alen K, Omniamei, Marija Marukić, Rosy Garbo, Jasmina Bosković, JAJE, Lidija Jovanovic, Karaka design, Ellene Liceli,Vasilije Kovacev, Ana Rajcevic, David Priol, Elena Burenina, Jatin varma,Rococo, AneMarie O, Claudia Castrase, Galic Design, Marta Buzolic featured live with Natalie Peris, Marko Mitanovski i Addy van den Krommenacker.

www.europefuturefashion.com