A Broadway?

27_05_2010
A Broadway?

Iako je ovaj tjedan u znaku Festivala mediteranskog filma, isplati se zaviriti i u Broadway u čijoj su ponudi <strong>nova</strong> dva filma. Prošlog tjedna smo najavili Shrek 4, a stižu još i Jacuzzi Express te europski nagrađivani film Bijela vrpca, uz pretpremjerni Seks i grad.

Iako je ovaj tjedan u znaku Festivala mediteranskog filma, isplati se zaviriti i u Broadway u čijoj su ponudi nova dva filma. Prošlog tjedna smo najavili Shrek 4, a stižu još i Jacuzzi Express te europski nagrađivani film Bijela vrpca.

Od ovog tjedna možete pogledati kvalitetnu povijesnu krimi dramu, smještenu u radnju prvog svjetskog rata. Bijelu vrpcu režirao je Michael Haneke koji je otprije poznat po pomalo mučnim filmovima kao Funny Games US i La Pianiste. Prošle godine je na Cannesu dobio zlatnu palmu za najbolji film, a bio je nominiran u dvije kategorije za Oscara.

Bijela vrpca - krimi drama smještena u radnji prvog svjetskog rata

Za sve ljubitelje holivudskih filmova tu je Jacuzzi Express, komedija sa već poznatim komičarem Chevy Chaseom, Craig Robinsonom i glavnom zvijezdom filma 1408, John Cusackom. Film opisuje sjećanja četvorice sredovječnih frajera koji se prisjećaju zlatnih dana u 80-ima. Zagarantirana zabava za cijelo društvo.

Jacuzzi Express - sjećanja četvorice sredovječnih frajera

I za kraj, sve cure koje nestrpljivo čekaju novi nastavak Seks i grad, mogu ga pretpremijerno pogledati u noći sa srijede na četvrtak (02. lipnja). O tom filmu ne treba puno pisati, svi koji su gledali seriju već su pronašli svoje favorite bila to Carrie, Samantha, Charlotte ili ipak Miranda.

Seks i grad - pretpremijera u noći sa srijede na četvrtak (02. lipnja)

[edit]Dobitnici po dvije ulaznice ovog tjedna su:
Mara Jurić-Kavelj (Bijela vrpca)
Matea Vodanović (Jacuzzi Express)

Ulaznice za "Sex i Grad 2" dijelimo tek za slijedeći vikend.

napisala: T.R.