FMFS kužina prvog dana

23_05_2010
FMFS kužina prvog dana

Prvog dana Festivala mediteranskog filma predstavit će se nagrađivana romantična komedija Soul Kitchen u kojoj mladić Zino mora birati između svog restorana i djevojke Nadine. Glazbu prve festivalske<strong> fešte</strong> nakon projekcije bira Fatih Akin, redatelj filma.

Prvog dana Festivala mediteranskog filma predstavit će se nagrađivana romantična komedija Soul Kitchen u kojoj mladić Zino mora birati između svog restorana i djevojke Nadine. Restoran bez nadzora vlasnika postaje pozornica zabave, kultno mjesto u Hamburgu - osoblje restorana prepušta se anarhiji, kuhar eksperimentira i kuha ono što je oduvijek želio, DJ radi otkačene zabave, a umjetnici izlažu svoje radove.

Soul Kitchen, hamburška priča o prijateljstvu i ljubavi, otvara festival

Ulaznica za večernje projekcije je 20 kuna, a za jutarnje u kinoteci Zlatna vrata 15 kuna. Paket od pet ulaznica prodaje se po cijeni 80 kuna (jedan film besplatan), a za festivalsku akreditaciju trebate izdvojiti 160 kuna (tri filma su besplatna) i u prodaji je samo prvog dana festivala putem [email protected].

Festivalske fešte u ljetnom kino Bačvice uslijedit će nakon filmskih projekcija, a glazbu prve večeri bira Fatih Akin, redatelj filma Soul Kitchen. Za utorak već zapišite dvije projekcije i glazbu 80ih... U biti, klikajte splitski.kalendar i šaljite mailove s imenom i prezimenom te naslovom FMFS za besplatan upad -  možda uvažimo ako napišete za koji film želite mukte ulaznicu ;)

www.fmfs.hr