Freddy Krueger i Shrek

20_05_2010
Freddy Krueger i Shrek

Nakon dugo vremena, vraća se zeleno čudovište i ekipa - Shrek uvijek i zauvijek 3D. Vratio se i Freddy Krueger u Stravi u ulici Brijestova. Broadway se sprema za ljetne vrućine pa najavljuje projekcije do ranih jutarnjih sati. Kao i prošlih tjedana, neki će osvojiti <strong>ulaznice</strong>...

Nakon dugo vremena, na velike ekrane se vraća omiljeno zeleno čudovište i ekipa. Naravno, riječ je o Shreku i njegovoj novoj, trodimenzionalnoj, avanturi - Shrek uvijek i zauvijek. Četvrti dio ovog odličnog animiranog filma za djecu i odrasle, donosi nam verziju "kako bi bilo kad bi bilo...", i Shrekovo nastojanje da svoj svijet dovede u normalu. Dakle, ako ste se zaželjeli Shreka, Fione, Mačka u Čizmama i Tovara, pretpremijerno u subotu i u nedjelju ih možete pogledati u nikad prije viđenim ulogama. Kakvim, to vam nećemo reći, puštamo vam na radost da sami otkrijete i uživate.
Shrek uvijek i zauvijek 3D

Za sve one koji tvrde da je Strava u ulici Brijestova sa svojim nastavcima jedan od najboljih horora svih vremena mogu pogledati novu, moderniziranu i strašniju verziju tog filma. Zanimljivo je da se u ovaj projekt upustio Samuel Bayer, redatelj poznat po video spotovima Metallice, Iron Maidena i Garbage. Je li mu dao taj mračni ton, kao što možemo vidjeti u njegovim videospotovima, otkrijte sami.
Freddy Krueger vraća se u Stravi u ulici Brijestova

No, to nije sve. Broadway je našao način kako da udovolji svim noćnim pticama i filmoljupcima u ovom nadolazećem ljetu. Kad vam se ništa ne bude dalo zbog vrućine, rashladite se u kino dvoranama uz projekcije sve do ranih jutarnjih sati. Kako se bude bližilo ljeto tako će se nuditi sve sadržajniji popis blockbustera, pretpremijera, premijera i matineja o kojem ćemo vas naknadno obavještavati.
Kao i prošlih tjedana, neki koji na mail [email protected] pošalju svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) osvojit će ulaznice koje mogu iskoristiti u vikendu koji je pred nama.


Dvije ulaznice za Stravu u ulici Brijestova dobila je:

Milka Zdilar
...po preostale ulaznice trk klikom u emisiju Info zona na radiju koja počinje u petak 19 sati!
napisale: T.R. i A.P.