Duža Zona na radiju

14_05_2010
Duža Zona na radiju

Od ovog petka, <strong>emisija</strong><em> Info zona na radiju</em> traje pola sata duže! Kao što ste navikli u prethodnih godinu i pol dana, u emisiji vas očekuju najave događanja te izbor aktualnih natječaja. Pored toga, ovog petka uz nagradnu igru možete mukte otići u kino ili na koncert...

Od ovog petka, emisija Info zona na radiju ne završava u 20 sati kao do sada, nego traje pola sata duže! Dakle, nakon vijesti u 20 sati nastavlja se emitiranje emisije pa ima više vremena za ćakulu sa slušateljima. Javljajte se, recite di idete vanka, šta vas je morilo prethodni tjedan, čemu se radujete u idućem, komentirajte aktualnosti... U emisiji će biti i najava Festivala mediteranskog filma kroz razgovor sa voditeljem festivala Alenom Munitićem pa i vi možete proćakulat s njim.
Novi korak naprijed emisije Info zona na radiju

Kao što ste navikli u prethodnih godinu i pol dana, u emisiji vas uz dobru glazbu očekuju i najave sportskih, kulturnih, zabavnih i edukativnih događanja te izbor aktualnih natječaja na kojima možete iskazati svoj talent ili zaraditi stipendiju. Pored svega toga, ovog petka uz nagradnu igru možete mukte otići u kino (novi filmovi u Broadwaya) ili na koncert u Kocku (Dioniz, Benny Lava, Intonic).
Broj Radio Splita je 021 539 300, početak emitiranja emisije je iza 19 sati, frekvencije su 101, 102 i 104.5 MHz, a link za slušanje preko neta je www.hrt.hr/stream/SPLIT.

Klikni i - surfaj i slušaj!