Za Oscara, ili ne?

13_05_2010
Za Oscara, ili ne?

U kinu kiša sigurno ne pada, ali zato padaju dobri filmovi. Stoga, sklanjajte se od oluja i pogledajte kakve filmove Broadway nudi ovog tjedna. Za svakoga ponešto: triler, romantična komedija, avanturistički film i drama. Najbrži će osvojiti po dvije<strong> ulaznice</strong>…

U kinu kiša sigurno ne pada, ali zato padaju dobri filmovi. Stoga, sklanjajte se od oluja i pogledajte kakve filmove Broadway nudi ovog tjedna. Za svakoga ponešto: triler Zakon Braće, romantična komedija Jack i Jill, avanturistički Robin Hood i drama Crazy Heart. Najbrži će osvojiti po dvije ulaznice…

Ridley Scott, redatelj poznat po hitovima poput Aliena, Gladiatora ili Hanibal te trostruki kandidat za Oscara, donosi novu, prerađenu verziju Robina Hooda na velike ekrane. Odabravši Cate Blanchett i Russella Crowea za naslovne uloge, dao je filmu kvalitetu koja će privući sve ljubitelje dobre akcije i povijesnih avantura.

Robin Hood je otvorio ovogodišnji festival u Cannesu

Ovaj tjedan su parovi konačno došli na svoje jer se prikazuje film Jack & Jill. Iznenadite svoje partnere i odvedite ih na film gdje glavnu ulogu dijele Justin Bartha (Mamurluk) i Mélanie Laurent (Nemilosrdni gadovi). U prilog vam ide činjenica da se film prikazuje u udarnom terminu, što možete provjeriti u splitskom.kalendaru.

Jack & Jill - konačno malo romantike za zaljubljene

Jeff Bridges je dobio Oscara za mušku glavnu ulogu u filmu Crazy Heart, interesantnoj dvosatnoj drami o propalom country pjevaču koji se trudi ostati na sceni. Njegovu damu, kao sporednu ulogu, tumači Maggie Gyllenhaal.

Crazy Heart - dvosatna drama o propalom country pjevaču

Ako vam se gleda dobar triler, sa kvalitetnom glumačkom postavom, pogledajte novi triler koji dolazi ovaj tjedan u kino Broadway - Zakon braće. Dramatična ljubavna priča prožeta elementima trilera držat će vas na rubu sjedala te ćete željno iščekivati rasplet radnje.

Zakon braće - dobar triler, sa kvalitetnom glumačkom postavom

Kao i prošli tjedan, oni najbrži koji na mail [email protected] pošalju svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) osvojit će po dvije ulaznice koje mogu iskoristiti u vikendu koji je pred nama.


Po dvije ulaznice imaju:

Mara Jurić Kavelj (Robin Hood)
Marija Marušić (Jack & Jill)
Ivana Slišković (Crazy Heart)
Ana Radalj (Zakon braće)
...i trebaju ih iskoristiti ovaj vikend, preporučamo uz prethodnu rezervaciju. Još  je ulaznice u igri u emisiji Info zona na radiju!


napisale: T.R. i A.P.