Kiša će, za kino je

06_05_2010
Kiša će, za kino je

U kinu Broadway prikazuje se novi akcijski film&#160; <em>22 metka</em>. <em>Planet 51</em> je humoristični sinkronizirani animirani film, a izvorni glasovi zadržani su u <em>Fantastičnom Gospodinu liscu</em>... Kao i prošli tjedan, oni najbrži koji pošalju mail osvojit će po dvije<strong> ulaznice</strong>...

Sudeći po vremenskoj prognozi, ovog tjedna nas čeka kišno i vjetrovito vrijeme – idealno da mlađu braću ili sestre, odnosno sinove i kćerke odvedete u kino :) I ovoga tjedna dolaze dva nova animirana filma te jedan akcijski. Zaljubljeni parovi neka romantične filmove pričekaju još koji tjedan. Novi akcijski film 22 metka prikladniji je za samo muško društvo. U glavnoj ulozi nalazi se glumac Jean Reno (Leon, The Pink Panther, Godzilla, Mission: Impossible), koji u ovom francuskom filmu traži osvetu.
Novi akcijski film 22 metka prikladniji je za samo muško društvo

U popodnevnim satima se možete upustiti u avanturu zvanu Planet 51. Pogledajte kako bi se vanzemaljci ponašali kad bismo se mi, u ovom slučaju astronaut Charles, pojavili na njihovom teritoriju. Svakako preporučamo ovaj humoristični sinkronizirani animirani film, u kojemu će jednako uživati i mlađi i stariji, uz zdravu dozu smijeha.
Planet 51 - animirani film, u kojemu će jednako uživati i mlađi i stariji

No, ako vam je dosta sinkronizacije i želite uživati u originalnim glasovima, redatelj Wes Anderson je predstavio svoje prvo animirano djelo snimljeno prema istoimenom romanu Roalda Dahla - Fantastični Gospodin Lisac. Film je bio nominiran za Oscara, a glasove daju George Clooney, Meryl Streep i Bill Muray.
Fantastični Gospodin Lisac nominiran je za Oscara

Kao i prošli tjedan, oni najbrži koji na mail [email protected] pošalju svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) osvojit će po dvije ulaznice koje mogu iskoristiti u vikendu koji je pred nama.

[EDIT: ovotjedni dobitnici splitskog.portala i"Info zone na radiju"]
Marinka Galić i Zvonimir Tomić (22 metka)
Ivana Slišković i Ante Strunje (Planet 51)
Dario Medić i Daniela Vlastelić (Fantastični Gospodin Lisac)


napisale: T.R. i A.P.