Veliko finale je u Splitu!

04_05_2010
Veliko finale je u Splitu!

Srijeda nije samo dan odluke o pobjedniku nogometnog kupa, nego i dan odluke o <strong>pobjedniku </strong>prvog festivala autorskih bendova koji se proteklih deset srijeda održavao u klubu O&#39;Hara. Ako i odete prije do Šibenika, stignete na početak nastupa i dobiti svoj poklon...

Srijeda nije samo dan odluke o pobjedniku nogometnog kupa, nego i dan odluke o pobjedniku prvog festivala autorskih bendova koji se proteklih deset srijeda održavao u klubu O'Hara.

Poveznica s popodnevnim nogometnim aktivnostima je i bend Ti Ritu Piri Pip iz Šibenika, a sve ostalo nema veze s nogometom – samo s dobrom glazbom. Put preko kvalifikacija i polufinala do mjesta u finalu pronašli su i Stimulans i Ivana i Lolite te omiški InTonic.

Ako i odete prije do Šibenika, stignete na početak nastupa u 21 sat, no i ako zakasnite, proglašenje pobjednika je u ponoć, a klub je otvoren sve do 3 sata ujuto. Svi posjetitelji će na ulazu na poklon dobiti CD sa po dvije pjesme svih bendova koji su se plasirali u polufinale.