Mukte u Broadway

29_04_2010
Mukte u Broadway

Od ovoga tjedna ćete na splitskom.portalu moći čitati o novitetima u Broadway <strong>kino</strong> dvoranama, a oni najsretnji će s društvom pred platno moći ući besplatno.&#160; Vratite dijete u sebi uz 3D Toy Story 2, potražite akciju uz The Green Zone ili je začinite uz humor i Iron Man 2...

Od ovoga tjedna ćete na splitskom.portalu moći čitati o novitetima u  Broadway kino dvoranama, a oni najsretnji će s društvom pred platno moći ući besplatno. Baš kao i sva ostala događanja, dnevni raspored projekcija možete pratiti u kalendaru i to ne samo kad ste pred monitorm, nego i u pokretu, na zaslonu svog iPhone uređaja kad otipkate split.com.hr/kalendar.

Nakon 11 godina od originalnog nastavka vratite dijete u sebi, jer stiže Toy Story 2 ovog puta u 3D digitalnoj tehnici, sinkroniziran na hrvatski. Ako ništa drugo, možete izigravati savršenog brata/sestru i odvesti mališane u kino, a usput i vi vidjeti nove avanture likova ovog duhovitog animiranog filma.


Najnoviji Toy Story 3 u kina će tijekom ljeta

Savršen film za sve one koji vole ratnu tematiku s puno pucačine je The Green Zone. Akcije ne manjka, napeto će biti do samoga kraja, a za ženski dio publike skrećemo pažnju da glavnu ulogu tumači Matt Damon, prezgodni Bourne iz istomene trilogije.


The Green Zone - za one koji vole ratnu tematiku s puno pucačine

Ono što smo čekali smo i dočekali. Ponovno na vrhu, Robert Downey Jr. vraća se u kino dvorane. Ovoga puta u nastavku uspješnog filma Iron Man 2. Od njega, kao i od filma, ne očekujemo ništa manje nego akciju, humor i odličnu zabavu.


Iron Man 2 - ništa manje od akcije, humora i odlične zabave

Oni najbrži koji na mail [email protected] pošalju svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) osvojit će po dvije ulaznice koje mogu iskoristiti u vikendu koji je pred nama.

Ovotjedni dobitnici su:
Sandra Grgurić (Iron Man 2)
Bojan Ivošević (Toy Story 2 3D)
Ena Mašić (Green Zone)

napisale: T.R. i A.P.