Dvojac za finale

28_04_2010
Dvojac za finale

Dok se na televiziji (i u Barceloni) bude odlučivalo o drugom finalistu Lige prvaka, u O&#39;Hari će se odlučivati o druga dva<strong> </strong>finalista<strong> </strong>St @rt festivala. Blok sistema, Hellion, Stimulans i Intonic - samo dvoje će <strong>zaslužiti </strong>nastup u finalu prve srijede svibnja...

Dok se na televiziji (i u Barceloni) bude odlučivalo o drugom finalistu Lige prvaka, u O'Hari će se odlučivati o druga dva finalista St @rt festivala koji će zaslužiti nastup u finalu prve srijede svibnja.

Blok sistema je prošle godine osnovan splitski bend koji ste uživo mogli čuti ne tako davno, u pretposljednoj kvalifikacijskoj večeri. Još manje vremena je prošlo od nastupa Helliona koji su u posljednju kvalifikacijsku večer ušli su s atributom – najiskusnija ekipa večeri koji se već proslavila pobjedom na prošlogodišnjoj gitarijadi na Prokurativama. Ništa manji favorit polufinala nisu ni Stimulans, pobjednici četvrte, možda i najteže, kvalifikacijske večeri u kojoj su se na pozornici izredali iskusni bendovi s puno nastupa iza leđa i još više publike. I u drugom polufinalu nastupit će samo jedan nesplitski bend, ovaj put iz prvog susjedstva – omiški Intonic koji su defintivno za svoju promociju najbolje iskoristili internet (myspace, youtube, vimeo, facebook i twitter), a vidit ćemo još jednom koliko dobro koriste i svoja glazbala :)

Mala myspaceoteka za one koji žele znati više, a propustili su kvalifikacije:

www.myspace.com/bloksistema
www.myspace.com/hellioncro
www.myspace.com/stimulans
www.myspace.com/intonic.band