Potraga za bobijem

26_04_2010
Potraga za bobijem

Od 03. svibnja počinju prijave za <strong>posao</strong> bobija, odnosno pripadnike Prometne jedinice mladeži… Idealna je to ponuda za one srednjoškolce i studente koji traže sezonski posao, vole poslove na otvorenom i susrete sa strancima u nevolji.

Od 03. svibnja počinju prijave za posao bobija, odnosno pripadnike Prometne jedinice mladeži… Idealna je to ponuda za one srednjoškolce i studente koji traže sezonski posao, vole poslove na otvorenom i susrete sa strancima u nevolji. Prilika je to i za dati svoj doprinos turističkoj sezoni :)

Prilika za zaradu i tvoj doprinos turističkoj sezoni (foto: Rene)

Jedan od uvjeta za prijavu je navršenih 16 godina, a prijava sadržava zamolbu s kraćim životopisom uz obvezan kontakt telefon, potvrdu škole/fakulteta o redovitom statusu učenika/studenta, potvrdu odabranog liječnika da kandidat ne boluje od kroničnih i duševnih bolesti, presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda ili polugodišta za učenike, odnosno presliku indeksa za studente na temelju kojih će se, uz predočenje originala, steći uvid u poznavanje stranih jezika. Na vrijeme počnite skupljati dokumentaciju jer se prijave zaprimaju od 03. do 10. svibnja u Postaji prometne policije, Bračka bb (Žnjan) uz osobni dolazak kandidata. Iako bobiji provode aktivnosti nadzora i upravljanja prometom u Splitu, Solinu i Kaštelima tokom sezone, neki možda dobiju priliku i za dulje zaposlenje.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja zainteresirani se mogu javiti u Odjel za sigurnost cestovnog prometa na telefon 021/307 646 ili u Postaju prometne policije u Splitu na 021/504 021.