Bolji i od Turističke zajednice

24_04_2010
Bolji i od Turističke zajednice

Nakon gotovo mjesec dana rada online kalendara događanja iza nas je više od 250 upisanih događanja – koncerata, izložbi, utakmica, predstava, radionica... Koliko smo ponosni, toliko smo i <strong>zgroženi </strong>činjenicom da informiramo bolje i od Turističke zajednice.

Nakon gotovo mjesec dana rada online kalendara događanja iza nas je više od 250 upisanih događanja – koncerata, izložbi, utakmica, predstava, radionica... Koliko smo ponosni, toliko smo i zgroženi činjenicom da informiramo bolje i od Turističke zajednice. Ili smo u zabludi kad mislimo da TZ ima puno veći budžet od nas?


TZ: gospodarstvenih, zabavnih i sportskih događanja - nema!?
Splitska TZ u svom siromašnom online izboru na službenoj stranici visitsplit.com u travnju ima upisano svega 24 događanja, među kojima je ipak bilo mjesta za Croatia Boat Show i polufinalnu utakmicu hrvatskog nogometnog kupa. Na plakatima Turističke zajednice, koji se postavljaju na city-light panoima, rubrike zabava, sport i gospodarstvo su - prazne!? Zapravo, ako Turističku zajednicu pitate, prema plakatima, u splitskoj travanjskoj ponudi niste imali ništa osim postava galerija i muzeja te programa HNK i Gradskog kazališta lutaka.

Šteta reklamnog mjesta - mogla je tu biti neka guza

Podsjetimo, splitski.kalendar kao servis splitskog.portala realiziran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Bez naknadne objavljujemo sva događanja, a do srijede najavljeni događaji petkom se objavljuju i u kalendaru događanja na stranicama gradske rubrike Slobodne Dalmacije i u emisiji Info zona na radiju koja se uživo emitira petkom iza 19 sati u programu HR Radio Split. Sve što želite javite, dojavite i najavite na mail [email protected].

napisao/foto: Pile