Za još više fotografa

17_04_2010
Za još više fotografa

Fotoklub Split kroči prema stotoj godišnjici postojanja čiji će vrhunac proslave biti sljedeće godine nakon niza prigodnih događanja. Kako bi se osim duge tradicije Split mogao ponositi i još većim brojem vrsnih fotografa, Fotoklub ponovno organizira <strong>Školu</strong> fotografije...

Fotoklub Split kroči prema stotoj godišnjici postojanja čiji će vrhunac proslave biti sljedeće godine nakon niza prigodnih događanja. Kako bi se osim duge tradicije Split mogao ponositi i još većim brojem vrsnih fotografa, Fotoklub ponovno organizira Školu fotografije pod vodstvom fotografa dr. Darka Alfirevića koji će polaznike naučiti osnove, ali i male tajne fotografije.

Prijavi se na tečaj i razgledaj u subotu otvorenu izložbu

Početak tečaja je 22. travnja, a ostali termini dogovorit će se na sastanku s polaznicima. Sve informacije dostupne su na broju telefona 021 347 597, a možete i navratiti do galerije u Marmontovoj ulici i usput pogledati izložbu fotografije nastalih u avanturističkom putovanju mladog profesionalnog fotografa Elvira Tabakovića koji je na crvenoj Vespi obišao sjevernu Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i BiH.

foto: Željko Šunjić